chapter_produse
Dacă sunteți ca mine și intrați în farmacii doar ca să căscați gura la cosmetice, eventual să mai dăunați bugetului cu câte o achiziție, probabil ați remarcat noua gamă de produse cosmetice pentru păr și corp de la Sensiblu. Se numește CHAPTER, iar produsele au drept nume… numere! Ce nu știți, dacă nu le-ați analizat foarte atent, este ca acestea au arome exotice, reconfortante, menite să vă ofere o experiență de neuitat.

Produsele se găsesc în 5 combinații extraordinare de fructe exotice și flori alese.

Ingredientele unice din compoziția produselor CHAPTER sunt aduse din cele mai îndepărtate colțuri ale lumii și promit o piele hidratată, părul revitalizat, iar mintea energizată.

CHAPTER este o linie completă de cosmetice care conține mai multe sortimente de șampon, balsam de păr, gel de duș, exfoliant de corp, loțiune de corp, ulei de masaj, perle de baie, cremă de mâini și balsam de buze, menite să vă ofere un tratament complet pentru corp și minte.

  • Cosmeticele pentru corp de la CHAPTER oferă hidratare eficientă și de durată, lăsând o senzație naturală și plăcută de catifelare. Aceste efecte se datorează conținutului ridicat de glicerină sau alantoină, care ajută la reducerea pierderii de apă din epidermă.
  • Cosmeticele pentru păr de la CHAPTER au o compoziție ușoară ce oferă volum fără a îngreuna firul de păr. De asemenea, acestea descurcă și îndreaptă chiar și părul rebel, conferind strălucire și prevenind deteriorarea acestuia.

MADES_Catalogus_2012v4.indd