Știți momentul acela când vedeți un produs si vă rămâne gândul la el? În sufletul vostru vi-l doriți atât de tare, încât Universul face cumva și îl aduce în mâna voastră. Nu știu dacă voi credeți în mecanismul ăsta pentru mulți pueril sau poate doar un clișeu, dar la mine a funcționat de foarte multe ori.

Așa a fost pentru mine rujul Color Sensational Creamy Mattes 975 Divine Wine. L-am văzut la Diana Ionescu (make-up artist oficial Maybelline) și am simțit că am nevoie de el. Mai am câteva rujuri relativ asemănătoare, însă voiam ceva cu adevărat mat, rezistent și care să nu usce buzele. În plus, cunoscută fiindu-mi obsesia pentru marsala… Cam tot ce aveam eu mergea spre roșu și mai puțin spre maro.

Cineva s-a gândit la mine și am sărit în sus de fericire când l-am văzut. Nu mă așteptam, crezând că va fi vorba de Brow Drama (despre care vorbim curând). A doua zi l-am încercat și am rămas vrăjită. Era exact cum mi-am dorit eu. L-am purtat la o iesire în natură (cui îi pasă că poate era prea mult? eu m-am simțit super-bine cu el pe buze!).

Ieșirea în natură (Parcul Național Comana) a fost adevăratul test pentru rujul Maybelline. De când mă știu aerul de țară îmi usucă mâinile, buzele, fața. Și, dacă mai e și toamnă târzie, rezultatul e cu adevărat dezastruos.

Spre fericirea mea, nu a fost cazul. Culoarea a rămas intactă, iar buzele nu s-au uscat deloc. Ba mai mult, a făcut față și la o masă copioasă. Acum să nu vă așteptați să reziste la mâncărurile mai grase, orice produs cosmetic (cel puțin din câte am încercat eu) cedează la demachiante pe bază de ulei. Și chiar cu demachiant bifazic am reușit să îl îndepărtez de tot.

maybeline_mattemaybelline4maybelline2maybelline colorsensational_creamy mattesmaybelline3Frumusețea de ruj n-a venit singură, ci însoțită de un frățior, mai exact 960 Red Sunset, un roz-corai prăfuit puțin cam deschis pentru tenul meu, dar îl fac eu să meargă. Textura catifelată merită puțină regie în materie de machiaj. Unde mai pui și rezistența…maybeline1Gama Color Sensational Creamy Mattes este compusă din opt nuanțe puternice, rezistente și tare frumoase pe care le puteți vedea în imaginea de mai jos.

Maybelline CreamyMatte

 

Cred că dacă ar fi fost să aleg din imaginea de mai sus, tot pe acestea două le-aș fi ales.

Maybelline Color Sensational Creamy Mattes au același preț cu restul colecțiilor Color Sensational – aproximativ 29 de lei.

Vouă ce nuanțe vă plac? Purtați marsala toamna aceasta?