academie
Am ales să locuiesc într-un oraș foarte poluat, însă momentan nu-mi imaginez viața în altă parte. Îmi place agitația, îmi plac străzile, parcurile și toate evenimentele frumoase și… evident magazinele la care am acces. Nu am crezut niciodată că voi ajunge să locuiesc aici, dar mă bucur că viața s-a întâmplat așa.

Și nici blog nu cred că aș fi avut dacă nu locuiam aici. L-am deschis la aproape un an după ce m-am mutat în București. Blogul m-a stimulat să citesc, să mă informez, să filtrez materialele astfel încât la voi să ajungă într-o formă simplă și ușor de citit. Iar despre îngrijirea tenului încă învăț, mai ales de când am ieșit din zona gri a tenului cu probleme. Îmi place să descopăr noutăți, să le testez și de cele mai multe ori le observ efectele.

Săptămâna trecută am participat la Urban Care MasterClass unde invitat special a fost Elodie Oliveira, trainer internațional Academie Scientifique de Beaute. A fost o reală plăcere s-o cunosc pe Elodie, care îmbină perfect calitățile de speaker, cu umorul și cu sfaturile simple dar de efect pe tema îngrijirii tenului și a menținerii aspectului tânăr al acestuia. De exemplu, știați că un somn de cca. 8 ore pe noapte ne ajută să avem un ten cu aspect mai tânăr? Că ecranele telefoanelor, tabletelor sau computerelor afectează aspectul tenului mai ales pentru că ne răpesc din timpul de somn? Și că recomandat ar fi să le lăsăm din mână cu măcar o oră înainte de ora de culcare?

Dar cel mai mult Elodie ne-a vorbit despre efectele poluării asupra tenului și despre noile produse Academie Scientifique de Beaute care ne ajută să combatem cu succes efectele negative ale acesteia asupra tenului.

După cum știți, poluare nu înseamnă doar praful și noxele de afară, ci și toate substanțele toxice care ne înconjoară în propria locuință – detergenți, vopsele, odorizante. Efectul poluarii duce la apariția punctelor negre, intensificarea ridurilor și lipsa de luminozitate a tenului.

O particulă de poluare este de 20 de ori mai mică decat porii pielii noastre, tocmai de aceea avem nevoie de produse de îngrijire menite să creeze o barieră împotriva efectelor poluării.

Academie Scientifique de Beaute spune acum stop poluării cu produse speciale care protejează tenul, îi conferă luminozitate și hidratare. Acestea creează un scut care protejează pielea, luptând împotriva radicalilor liberi.

Serumul Eclat 8h este un produs elixir “anti-oboseală” cu o concentrație ridicată de extract de caisă cu efect de luminozitate deosebit. Produsul ajută la reducerea imperfecțiunilor tenului. Textura sa este fluidă, cremoasă și hidratantă, iar efectul serumului durează 8 ore. Este potrivit pentru toate tipurile de ten.

Aquabaume Eclat alungă semnele oboselii și revigorează pielea, fiind bogat in extract de caise și oferind o explozie imediată de strălucire. Produsul combină prospețimea unui gel cu confortul unui balsam ș constituie o bună bază de machiaj.

Recomandarea experților Academie este ca Serumul Eclat 8h și Aquabaume Eclat să fie folosite împreună dimineața, înainte de aplicarea machiajului.

Dacă vreți să analizați compoziția produselor fără să fie nevoie să vă deplasați în magazin mai jos aveți o poză cu acestea.
academie
În stânga sunt ingredientele Aquabaume Eclat, iar în dreapta cele din Serumul Eclat 8h.

Produsele sunt disponibile în magazinul Top Line.