concurs vichyVă tot ameninț cu un concurs cu trei premii deja de mai bine de două săptămâni. Noroc că v-am amenințat pe Facebook și s-a pierdut in istoric. Dar eu nu am uitat și am obiceiul să mă țin de promisiuni. Astăzi dau drumul unui concurs cu premii VICHY (plus un mic bonus, un colier cu perle pe care vreau să vă las pe voi să decideți dacă să îl adaug la un premiu sau să fac din el un premiu special).

Așadar, premiile sunt după cum urmează:

– Locul I: Cutiuță metalică de colecție în care se găsește o cremă VICHY Aqualia Thermal de 50 ml și o mini apă termală VICHY de 50g
– Locul II și locul III: VICHY Idealia + VICHY Aqualia Thermal în variantă de 15 ml fiecare (cel de-al doilea set nu apare în imagine)

Cât privește colierul din perle artificiale, vă invit să îmi lăsați un comentariu și să-mi spuneți cum ați vrea să îl ofer.

Înainte de a vă spune condițiile de participare vreau să vă spun că mă aflu printre finalistele Școlii de Beauty Blogging L’Oreal. Orice vot din partea voastră va fi apreciat însă nu este important ca șanse de câștig la concursul VICHY. Va multumesc din inimă pentru fiecare vot!

Condiție de înscriere: completarea formularului de mai jos. În formular vi se cere să vizitați pagina de Facebook CosmeticeLaTest și, OPȚIONAL, să distribuiți concursul pe Facebook. Puteți distribui (share) o dată pe zi, chiar și în fiecare zi, dacă doriți. Fiecare share înseamnă o șansă în plus la unul dintre cele 3 premii. Sau 4, depinde de opțiunea voastră în legătură cu colierul.

a Rafflecopter giveaway

Câștigătoarele noastre sunt:

Premiul 1 – Agripina Focsaneanu
Premiul 2 – Nicoleta Buciu
Premiul 3 – Paola Paola

Colierul Laura Closter

Felicitări!

Vă rog ca în trei zile să îmi trimiteți datele voastre.