cosmobeauty 2015 (1)
Dacă vă plac târgurile de beauty nu puteți rata evenimentul Cosmobeauty, aflat la cea de-a șasea ediție. Anul acesta se va desășura în perioada 13-15 martie, pentru prima oară la Sala Polivalentă din București. Trebuia să avem un târg de frumusețe și primăvara, nu-i așa?

Vizitatorii vor avea ocazia să descopere cele mai noi produse. De asemenea, vor putea afla informații despre cele mai noi inovații din domeniul frumuseții și, mai ales, din medicina estetică sau, mai bine spus elementele introduse în medicina estetică și toate activitățile abordate în saloanele de înfrumusețare, clinici și Spa-uri, de la specialiștii prezenți la târg. În plus, conform tradiției, la Cosmobeauty vor exista oferte promoționale și mari reduceri pentru vizitatori. În anii anteriori cel mai frecventat stand, și cel mai captivant pentru noi, cele care nu suntem interesate de aparatura și procedurile sofisticate de salon, a fost BeautyOne, stand care oferă spre vânzare brandul CHI dar și alte branduri interesante precum Label m sau Paese.

Cosmobeauty reunește aspecte de maxim interes: Estetica aplicată (cosmetică facială și corporală, coafură, makeup, aparatură și echipamente, manichiură-pedichiură, masoterapie, etc) și medicină estetică tocmai pentru a oferi profesioniștilor din aceste domenii o perspectiva de informare la 360°, într-o piață în cautare de repere, profesionalism și calitate.

Nu vor lipsi prezentările la scenă, demonstrațiile de machiaj și coafură, seminariile, concursurile și întâlnirile cu cele mai importante personaje de pe scena de beauty din România și din Europa.

Nu uita ca anul acesta trebuie să vizitezi Sala Polivalentă în perioada 13-15 martie pentru a participa și tu la Cosmobeauty! Eu voi fi acolo și voi încerca să-ți prezint, prin imagini, un număr cât mai mare de expozanți.

cosmobeauty 2015 (2)