shopping londraÎn sfârșit am ajuns și eu la Londra. îmi doream de un car de vreme dar al meu soț nici nu voia să audă, așa că am fost cu fetele. Mi-a plăcut la nebunie, e genul de oraș în care aș putea locui, în ciuda vremii. Am stat 8 nopți, am văzut tot ce mi-am dorit, m-am plimbat pe unde mi-am dorit și am cumpărat o mulțime de lucrușoare. Evident, nimic tocmai trebuincios, dar nu puteam rata ocazia de a da ture prin Boots, Superdrug ori Selfridges, nu-i așa? Vreau să vă povestesc cu poze despre această vacanță, dar încă nu le am pe toate, așa că încep cu shopping-ul.
concealerMai întâi două concealere – Collection Lasting Performance (fostul Collection 2000) și Maybelline Fit Me. Pe primul l-am luat că e tare laudat peste tot prin blogosferă și pe youtube, însă, după ce l-am folosit, am simțit nevoia să îl cumpăr și pe cel de la Maybelline. Acoperă foarte bine, însă are tendința să usuce zona de sub ochi. Fit Me e perfect pentru această zonă. Pe primul îl voi păstra pentru acoperit coșuri și pete. E foarte bun la așa ceva.
rimmelÎmi doream un „rimel” pentru sprâncene. Nu că n-aș avea destule soluții de genul, ci din frustrare ca nu l-am putut găsi pe cel de la essence, iar cel de la Benefit e mult prea scump. Rimmel Brow This Way a venit la fix! Am ales nuanța medie și mi se pare perfect. Își face treaba repede și bine, rezistând decent. Creioanele de buze Rimmel sunt bestiale, nu am alt cuvant pentru ele. Se numesc Lasting Finish 1000 Kisses, iar eu am nuanțele 004 Indian Pink și 050 Tiramisu. Rezistă toată ziua și nu usucă buzele. Le iubesc!! Au mai fost și la ofertă, 1 + 50% din al doilea, vreo 3 lire împreună. Păcat că nu am mai găsit și alte nuanțe, dar trebuia să le iau pe astea la dublu…
color tatooNu puteam ocoli Maybelline Color Tatoo în varianta Metallic Pomegranate, cea mai frumoasă și care la noi nu se găsește. Îmi place mult, dar nu rezistă fără primer. În plus, ca să obții consistența din swatch ai de muncă la vreo 4 straturi… Nu-mi pare rău, nu puteam rata nuanța.
goshDe la Gosh am luat pudra prime’n set care se folosește și înainte, și după fondul de ten. Mai greuț înainte, pare că fondul de ten nu vrea să alunece, se întinde greu, dar de fixat fixează bine.
tweezermanO pensetă de la Tweezerman îmi doream de multă vreme. Mi-a fost tare frică să nu mă pună să o arunc la avion, dar am scăpat. A mai fost și 12 lire. Mă durea inima… Se pare că nici fondurile de ten nu i-au interesat. E excelentă și mă bucur tare că am luat-o.
collection eyes uncoveredcollection eyes uncovered swatches Aveam două palete Eyes Uncovered de la Collection pe listă, dar a doua nu m-a convins. De o săptămână mă uit la aceasta, Nude Bronze, și îmi doresc să o folosesc, dar abia azi am reușit să îi fac poze. Îmi place tare mult, nuanțele sunt cremoase, iar ultimele două au tentă de roz. N-am găsit unghiul potrivit să surprind culorile reale dar găsiți swatch-uri pe net. Pentru cca. 25 de lei cât am dat pe ea, a fost o afacere bună, zic eu.gene false fleurȘtiam că Fleur de Force a colaborat cu Eylure, dar nu mă așteptam să dau peste gene așa repede. Am văzut clipul în care dădea vestea cu vreo 2-3 zile înainte să plec. Le-am găsit și n-am stat prea mult pe gânduri. N-au fost ieftine, au costat 6 lire, dar abia azi când le-am pozat am văzut că au și adeziv în cutie. Sunt exact genul meu de gene.
fond de ten nars illamasquaUltimele, dar nu cele din urmă, și să nu ziceți că mă laud, deși am fost așa de entuziasmată încât am pus poză cu ele chiar în seara în care le-am cumpărat… fondurile de ten! Illamasqua Rich Liquid Foundation e mai mult cremă și e al naiba de dens. Acoperă tot! Zugrăveală curată! Presimt că îl voi folosi combinat cu puțină cremă hidratantă, chiar și pe cliente. Doar dacă n-au tenul uscat, că scoate zonele uscate în evidență de e jale! A fost 30 de lire. Nars Sheer Glow Foundation e luminos, natural, frumos rău! A fost 30 de lire, plus 4 lire pompița. Nu prea face față la sebum dar nu contează, atâta timp cât nu arată prea mat, ca frățiorul Illamasqua. Pentru Illamasqua am ales nuanța RF200, iar pentru Nars Punjab. 

Cam atât. De cumpărat, am mai cumpărat două bluze pentru mine și un hanorac pentru el din Primark. Tot din Primark am luat ceva lenjerie intimă. Toate pe neprobate. Nu știu cum stau oamenii aia cu orele la rând la cabine, că pe mine mă lăsau nervii numai când încercam să-i număr din priviri. De la New Look mi-am mai luat un puloveraș, mai mult de nevoie că muream de frig.

Pe scurt, nu cred că e ceva ce mi-aș fi dorit și nu am luat. Poate dacă mai aveam bani mai găseam câte ceva de luat.

Voi aveți listă de shopping când plecați în vacanță? Eu am avut și am bifat majoritatea articolelor.