nivea-repair-and-targeted-care
Știți momentul acela când puneți mâna pe un produs în hypermarket, apoi îl puneți la loc, vă mai uitați și la vecinii lui, mai întoarceți produsele să citiți etichetele, apoi iar îl luați în mână dar tot plecați acasă fără el? Așa am făcut eu acum două zile cu șamponul Nivea Repair and Targeted Care. L-am lăsat pe raft în ideea că ar fi cazul să termin mai întâi ce am în baie. Dar se pare că el și-a dorit să ajungă la mine, astfel că l-am primit în dar și acum sunt convinsă că n-o să aștept până mai termin din produse până să îl pun la treabă.

Am citit multe review-uri pozitive despre capacitatea produsului de a hidrata părul și am ascultat mărturii înfocate. Totuși, având scalp sensibil, am evitat să-l cumpăr, știind că nu conține ingredientul de care am eu nevoie, prezent în șampoanele antimătreață (piritionat de zinc). Dar afirmația care m-a făcut să-l vreau a fost auzită acum câteva zile: curăță vopseaua, mai ales nuanțatorul din păr. Cum, din nou, m-am pricopsit cu negru în păr, de această dată la coafor și pe bani mulți, dorința mea este, evident, de a ajunge din nou șatenă. Am încredere în persoana care m-a vopsit, mi-a spus că negrul se va duce și va rămâne șaten, ceea ce se și întâmplă, prosoapele și pijamalele mele s-au pătat într-o veselie. Deci negru curge. Dacă ceva poate face ca negrul să curgă și mai tare, eu mă bag! Pe de altă parte am și mărturii care contrazic afirmația, cu dovezi și mai multe tuburi consumate, așa că rămâne de testat și de comunicat pe rezultate.

Iar dacă produsul care m-ar putea ajuta să scap de nuanțator este unul conceput să hidrateze părul în sezonul rece, așa cum este Nivea Repair and Targeted Care, cu atât mai bine! Pentru că de cele mai multe ori șampoanele care ajută culoarea să se ducă din păr sunt cele antimătreață care usucă firul de păr și-l fac aspru. Ori vopsitul meu a fost unul fericit, am părul moale și lucios, clar nu regret investiția.

Tehnologia Kera Detect care stă la baza Nivea Repair and Targeted Care reprezintă o combinaţie unică de trei elemente active complementare ce ajută la repararea în profunzime a firului de păr: o componentă cu rol de regenerare, pantenol şi keratină lichidă.

  1. Componenta regenerantă detectează porţiunile afectate de la suprafaţa firului de păr, reparând exact acolo unde este nevoie, îngrijind eficient părul.
  2. Pantenolul pătrunde în profunzime, având capacitatea de a hidrata părul şi a-i conferi rezistenţă din interior.
  3. Keratina lichidă aderă la suprafaţa firului de păr, repară chiar şi cele mai mici urme de degradare. alcătuind un strat de protecţie.

NIVEA Repair and Targeted Care (șampon și balsam) îngrijeşte, fortifică şi protejează părul, conferindu-i sănătate, strălucire şi rezistenţă, în timp ce tu te bucuri fără griji de frumusețea sezonului rece!

Preţ recomandat şampoane: 13,68 Lei pentru varianta 250 ml; 18,85 Lei pentru varianta 400 ml
Preţ recomandat balsamuri: 13,68 Lei, 200 ml.