Săptămâna aceasta am făcut un mic efort să pozez machiajele purtate. Tare dificil îmi este cu selfie-urile dar am zis că dacă aștept weekend-ul să mă pozeze el, trec anii și nu mai apuc să postez nimic. Îmi place mult să mă machiez și îmi rezerv timp în fiecare dimineață pentru măsuța mea cu minuni. Îmi pun un pahar de apă lângă mine (cafeaua o beau la serviciu) și mă apuc de treabă. E o dezordine maximă printre produse dar cumva mereu găsesc ce am nevoie.
Inițial voiam să scot în față vreo trei produse, după care am realizat că am folosit același ruj, iar la final trebuia să mai zic două vorbe și despre farduri, și, uite-așa, postarea de azi va fi un amalgam de mini-review-uri.
La primul machiaj mi-am amintit că trebuie să încerc creionul Seventeen cumpărat înainte de vacanță, acum mai bine de o lună. Îl luasem special pentru a-l combina cu marouri și am uitat de el. Vă las cu pozele și povestim mai jos.
machiaj1_1 machiaj1_2 machiaj1_3Așadar, pentru imaginile de mai sus vreau să scot în evidență trei produse.
batisteEste vorba în primul rând de creionul Seventeen, pe numele lui întreg Super Smooth Waterproof&Longstay Eye Liner Pencil cu vitamina E și ulei de jojoba. Nu știu cum e cu vitamina și uleiul, dar waterproof și long stay este, fără nici cea mai mică îndoială. Și super smooth, pentru că se aplică foarte ușor, are mină moale care nu zgârie. În plus, unde-l pui, acolo rămâne până la demachierea cu ulei. Nu are formulă de gel, în sensul că nu face acea „crustă” și este ușor lucios.

Totuși, n-a fost cea mai vioaie dimineață și m-am cam mozolit, și cu creionul, și cu mascara. Noroc cu Lioele Quick Point Eraser. E o minune produsul ăsta. În două secunde corectează orice greșeală, inclusiv tona de mascara de sub ochi pentru că m-am găsit să clipesc fix când mă rimelam! Nu cred că are sens să vă dau și alte detalii, filmulețul de mai jos spune tot și conține demonstrația de rigoare.

Pentru că-mi prind mereu părul, are tendința să se îngrașe foarte repede, dar numai în frunte, fix unde se vede cel mai bine. Și sunt acele momente când arată decent, dar știi că până seara nu va mai fi la fel. Atunci intervine Batiste, șamponul uscat. Eu folosesc varianta dark&deep brown. Cumva nu am reușit nicicum să mă înțeleg cu cel clasic. Tot rămâneam cu păr alb. Acesta este perfect!

Acum vă las cu pozele celui de-al doilea machiaj și revin cu impresii.
machiaj2_1 machiaj2_2 machiaj2_3
Aici vreau să vă povestesc despre rujul pe care l-am folosit, de fapt, la toate cele trei look-uri: L’Oreal Color Riche 133 Rosewood Nonchalant.
loreal ruj
Din punctul meu de vedere este rujul PERFECT pentru zi. Nici prea roz, nici prea maroniu, nici prea bej, nici prea roșu. Se potrivește cu majoritatea culorilor fardurilor de ochi pe care le folosești în mod normal ziua (normal nu se aplică neapărat în cazul meu). În plus, e foarte hidratant și are un luciu frumos. Rezistă decent, având în vedere că nu este proiectat să reziste toată ziua, aș zice trei ore, aplicat corect.

Pentru cel de-al treilea machiaj, preferatul meu, am aplicat un strat mai generos din numitul ruj.
machiaj3_1 machiaj3_2 machiaj3_3Pentru acest look am folosit un quad L’Oreal – Color Riche Les Ombres în nuanța Disco Smoking S3Acesta este un produs care nu m-a impresionat prea tare, dar când am văzut-o pe Ștefana machiată cu el de către make-up artistul L’Oreal, am râmas puțin mirată. Conversația a decurs ceva de genul „Cum? Cu quadul ĂLA? Păi nu e așa intens! Ba este!” L-am pus pe măsuță și ieri i-a venit rândul. Mai sus vedeți ce-a ieșit, comparativ cu swatch-urile pe care vi le arătasem și aici.
color riche les ombresAm folosit roșul, movul și galbenul. Sunt tare încântată de rezultat. Pentru blending am folosit un bej-maroniu și mai că mă durea mâna de la atâtea manevre :))

Pe voi ce produse v-au impresionat săptămâna aceasta?