remescar Recent v-am arătat pe Facebook o poză care demonstra efectul produsului Remescar Pungi sub ochi & Cearcăne. Mă întorsesem de la evenimentul de lansare și am căutat prin birou o persoană care să aibă cearcăne și care să nu fie machiată. Am găsit-o și efectul a fost wow. Toată lumea a fost impresionată.

Acum a venit momentul să vă spun mai multe detalii despre produsul minune. Remescar Pungi sub ochi & Cearcăne  este o cremă revoluționară cu rezultate dovedite clinic, ce ajută instant și eficient la diminuarea pungilor de sub ochi și a cearcănelor întunecate cu doar o singură aplicare pe zi.

Folosind o combinație unică de minerale din argilă și un complex bi-peptide, împreună cu tehnologia revoluționară EYESYL, Remescar Pungi sub ochi & Cearcăne identifică zonele cu probleme, determinând imediat o strângere puternică a pielii, o reducere a acumulării lichidului sub ochi și o pauză micro-musculară.

Efectul poate fi observat la numai câteva minute după aplicare. Este recomandat ca produsul să se aplice pe pielea curată și să se aștepte câteva minute pana la aplicarea produselor de machiaj. De asemenea, până la apariția efectului cel mai bine ar fi să nu zâmbiți/vorbiți, sa nu strângeți din ochi. Dacă pe piele rămâne cremă aceasta se poate îndepărta cu un șervețel umed.

De reținut că aplicarea de produse cosmetice pe bază de ulei poate diminua efectul Remescar. Un alt detaliu foarte important consta în modul de folosire al produsului: maxim o dată pe zi, nu mai mult de 4 săptămâni. După aceste 4 săptămâni producătorul recomandă o pauză de minim două săptămâni.
PowerPoint Presentation

 

“Niciodată nu endorsez sau vorbesc despre un produs decât atunci când îl testez și cred cu adevărat în el. Folosesc Remescar Pungi sub ochi & Cearcăne de aproximativ 3 săptămâni, dinainte de a pleca în America, și încă sunt uimită de rezultatele pe care le obțin în urma folosirii acestuia. Ce-mi place cel mai mult, este ca funcționează de la prima aplicare. Nu este un tratament pe care trebuie să-l folosiți câteva săptămâni pentru că în mai puțin de 5 minute se pot vedea rezultatele”, declară Andreea Raicu în cadrul evenimentului de presă.

Remescar Pungi sub ochi & Cearcăne este disponibil doar în farmaciile Sensiblu la prețul de 129.99 lei. Este valabil 12 luni de la deschidere iar cantitatea dintr-un tub este de 8 ml.

Pe final poza de pe Facebook. În stânga se poate vedea cum arătau inițial cearcănele modelului, iar în dreapta efectul Remescar Pungi sub ochi & Cearcăne.
remescar3Remescar costa 130 lei și are 8 ml
, însă pentru o aplicare la un ochi ai nevoie doar de o picătură, mai puțin de jumătate din mărimea unui bob de orez. Nu uitați să aplicați prin tapotare foarte ușoară, altfel riscați ca produsul să nu-și facă efectul!