Petrecerea aniversară a Monei Croitoru de la From Mona with Gloss a devenit deja o tradiție. În ultimele zile Facebook îmi tot amintea de evenimentele din anii anteriori.
Mona este beauty&fashion blogger, make-up artist și consilier de frumusețe și, mai nou, s-a apucat de cursuri de hair-styling. Pentru că așa este ea, tot timpul face ceva, învață ceva, participă la un eveniment, vine cu surprize pentru cititorii ei și nu numai.

Și mai e ceva ce-o face pe Mona specială: ambiția. Indiferent cât de greu ar fi și câte piedici i s-ar pune, ea merge înainte și își atinge obiectivele.

Și în acest an surprizele au curs din plin. Echipa de la 1Dream Beauty Studio a oferit invitatelor coafuri cu bucle și împletituri.

fmwg5
Am avut parte și de o exclusivitate! Gama ProLuxe de la Remington s-a lansat în avanpremieră la FMWG Party, iar participantele au avut posibilitatea s-o testeze în cadrul evenimentului.

fmwg9
Make-up artistii Inglot ne-au prezentat noutățile colecției de toamnă și au oferit invitatelor machiaje.
13
A fost plin și la coafuri, și la machiaje, dar și la unghii de care s-a ocupat specialista CND la Nail Corner.
fmwg10Pe zona de fashion surpriza serii a fost pictatul Live pe tricouri.
fmwg2
Atelierul de creatie One Beat Fashion a prezentat, ca și anul trecut, o frumoasă colecție în cadrul FMWG Party.fmwg7

Echipa 1Dream Beauty Studio by Raluca Racovita a oferit unei invitate norocoase o schimbare completă de look – o zi de răsfăț în salon.
Mult așteptatele tombole din cadrul FMWG Party au fost posibile cu sprijinul sponsorilorși partenerilor: OneBeat Fashion ★ 1DREAM Beauty Studio by Raluca Racovita ★ Remington Romania ★ Urban Decay Cosmetics ★ Farmec ★ inkspired.ro ★ BonBons by Monica Radulescu ★ Melkior – cosmetice profesionale ★ Keiko Slim Spa ★ Flormar ★  TopLine Europa  ★ Inglotfmwg1