Vinosource-pink_collection-caudalie
Azi vă vorbesc despre un brand drag mie – Caudalie. Dacă și voi suspinați după mirosuri divine și texturi catifelate, dacă le-ați căutat și nu le-ați găsit prin farmacii, am o veste bună pentru voi – brandul Caudalie este acum disponibil în farmaciile HelpNet, mult mai ușor de găsit și achiziționat.

Mai multe de-atât, gama Vinosource a primit noi ambalaje, în spirit roz, pentru a se apropia mai mult de ingredientul de bază al produselor – strugurii. Zemoasele fructe, din soiul Merlot și Muscat sunt culese în primele zile ale sezonului, din zone călduroase precum Gard și Hérault, zone renumite pentru bogăția recoltelor și pentru dulceața fructelor scăldate în căldura soarelui. Strugurii sunt 100% organici și nu sunt modificați genetic, menținându-se astfel calitățile lor naturale ale fructelor.

Din aceste fructe se extrage apa de struguri, printr-un proces unic, utilizat exclusiv de Caudalie, ce presupune procesare și distilare la presiune scăzută. Această apă de struguri este combinată cu o doză mică de struguri roșii pentru a obține minunata apă de struguri organică Caudalie.

Polifenolii, polizaharidele și mineralele din această apă de struguri contribuie la menținerea și corectarea funcționării barierei de apărare a tenului, precum și la calmarea și hidratarea acestuia. Apa de struguri din produsele Caudalie pătrunde ușor în celulele pielii și le saturează cu apă. Polizaharidele captează apa și o mențin la suprafața pielii. Rezultatul: până la 127% hidratare.

Și acum să vă spun, pe scurt, despre vedetele gamei:

Caudalie Vinosource Moisturing Sorbet se remarcă prin notele de floare de mandarin, frunză de lămâi, apă de castraveți și mentă proaspătă precum și principalele ingrediente active – apa de struguri organică, polifenoli cu proprietăți antioxidante, extract calmant de mușețel și ingredientul brevetat Vinolevure ce are rolul de a proteja pielea.

Caudalie Vinosource Moisturising Matifying Fluid este un fluid matifiant cu o textură ușoară care reduce instant excesul de sebum, restaurând nivelul de hidratare a pielii. Ingredientele cu care se laudă acest produs sunt: apa de struguri organică, evident, ingredientul brevetat Vinolevure, extractul de  frunză de arbore Java, pudra de in (matifiere) și polifenolii.

Caudalie Vonosource Moisture Recovery Creme destinată pielii uscate, cu lipide din plante, asigură confortul și hrănirea de care tenul are nevoie zi de zi, având ca principale ingrediente uleiurile de sâmburi de struguri și de borago, Vinovelure și polifenoli cu rol antioxidant.

Caudalie Vinosource Intense Moisture Rescue Cream hidratează pielea în profunzime și acționează ca un pansament cu lipide pentru a reda pielii confortul, aspectul suplu și neted. Produsul are ca ingrediente extractul de castan, untul de shea organic precum și polifenolii omniprezenți în gama Caudalie Vinosource.

Ultimul, dar nu cel din urmă produs despre care vreau să vă povestesc este spray-ul cu apă de struguri Caudalie.

Caudalie Eau de Raisin-Grape Water
Apa de struguri Caudalie Vinosource calmează, împrospătează și hidratează toate tipurile de ten, chiar și pe cele sensibile. Poate fi folosită în orice moment al zilei, pentru un plus de prospețime, pentru fixarea machiajului (ingredientele calmante, precum apa de struguri, fac ca pielea să nu se usuce din cauza mineralelor pe care produsul le conține). Se absoarbe instant în piele și nu lasă niciun fel de peliculă.  Este ideală pentru a fi purtată în poșetă pe timp de vară.

Care este produsul vostru Caudalie preferat?