viva_natura_formule_noi
Mai țineți voi mine crema pentru păr cu petrol de la Viva Natura? Orice femeie pasionată de frumusețe sau care a avut probleme cu cădera părului a auzit la un moment dat de ea sau chiar a încercat-o. Eu, cel puțin, o știu de vreo zece ani, am folosit-o cu succes și am recomandat-o la multe femei din jurul meu.

Între timp brandul Viva Natura a evoluat frumos, iar crema de păr încă există, pe numele ei complet Cremă de păr cu extracte naturale și petrol și cu un miros mult mai puțin deranjant, comparativ cu cea de-acum 10 ani. Mai mult decât atât, Viva Natura a dezvoltat o întreagă gamă de îngrijire a părului care conține, pe lângă faimosul produs, o mască naturală pentru îngrijirea părului, şampoane pentru toate tipurile de păr și balsam, toate cu ingrediente naturale şi de origine naturală.

Produsele Viva Natura conțin uleiuri naturale și extracte din plante cu efecte benefice specifice asupra firului de păr și ingrediente active precum oțetul din miere şi mere, acid lactic, care sunt agenți de chelare naturali – hrănesc firul de păr, îl hidratează și curăță depunerile.

Eu v-am mai povestit despre ele pe blog, am avut și concursuri și s-au tot regăsit prin baia mea. Astăzi, însă, vreau să vă spun că gama de produse pentru păr Viva Natura și-a îmbogățit formulele.

Datorită noilor „rețete” șampoanele au o mai mare stabilitate în timp, iar uleiurile esenţiale cu rol de  parfumare sunt 100% naturale și au efecte antibacteriene, antiseptice. Produsele Viva Natura sunt potrivite oricărui tip de păr. Acestea fortifică podoaba capilară tocmai datorită abundenței de substanțe naturale active și a lipsei de toxicitate.

Mai jos vă arăt o listă de ingrediente aparținând samponului pentru păr normal și gras cu lămâie și argan.

hdr
Sper să ne înțelegem bine, măcar pe lungimea firului de păr. Apropo, m-am tuns. Vă arăt poze curând. Persoana care m-a tuns nu a mânuit bine peria de îndreptat și nu i-a ieșit „de poze”.

Voi ce produse de îngrijire cu ingrediente naturale folosiți?