Au mai rămas mai puțin de două săptămâni până la Crăciun. Voi ați început să cumpărați cadourile pentru cei dragi? Eu stau cu ochii pe cutia poștală, pentru că aștept să-mi sposească niște comenzi online, dar nu ratez ocazia de câte ori ies la cumpărături, să intru în farmacii și magazine în căutare de oferte și pachete drăguțe.

Și, pentru că îmi place să dăruiesc, azi v-am pregătit un mic concurs. Puteți câștiga două produse minunate din gama -417, gamă de produse cosmetice pe bază de minerale de la Marea Moartă. Nămolul din Marea Moartă conține de zece ori mai multe săruri și minerale decât cel din oricare altă mare sau ocean și este considerat încă din antichitate cel mai vindecător din lume. Numele brandului simbolizează locația exactă (417 m sub nivelul mării) de unde sunt extrase cele mai prețioase ingrediente pentru produsele -417. Cosmeticele -417 combină, pe lângă mineralele de la Marea Moartă, ingrediente precum vitaminele energizante ( A, B, E, D si F) și extractele naturale din plante.

Cele două produse (premiul este compus din ambele) puse la bătaie azi sunt:

Crema Hidratantă de Noapte care ajută la regenerarea celulară și menține nivelul optim de hidratare, oferă fermitate și previne apariția ridurilor.

Untul de corp cu Kiwi si Mango care conține unt de Shea ce hidratează, relaxează, si protejează pielea împotriva radiațiilor UV, dar previne si îmbătrânirea. Untul de corp are efect de calmare și hidratare intensivă.

Concursul începe azi, 10 decembrie, și se termină joi, 14 decembrie, ora 17.00.
Cum puteți participa? Simplu: lăsați un cometariu la această postare în care să-mi spuneți care este cea mai amuzantă amintire din copilărie, legată de Sărbătorile de iarnă sau de Moș Crăciun (ori Moș Gerilă, așa cum l-au cunoscut cei mai în vârstă dintre noi.

Dacă vă doriți o șansă în plus puteți da un share public acestui concurs pe Facebook și îmi lăsați link-ul alături de comentariu. Comentariile cu link de share pe Facebook vor fi înscrise de două ori în extragerea care se va face cu random.org.

Baftă!

Azi random.org a premiat rapiditatea. Felicitări, Ion Nicoleta!