golden_rose_prodigy_gel_ - CopyÎn ultima perioadă m-a lovit iar pasiunea pentru unghii. Au fost săptămâni când am schimbat și de trei ori culoarea, cu atracție către cele mai nebune culori din colecție. Totuși, starea unghiilor, mai exact a cuticulelor, le-a făcut nepotrivite pentru poze. Nu că acum ar fi prea aspectuoase, dar setul de manichiură Prodigy Gel de la Golden Rose merita prezentat.

Vă propun un exercițiu: faceți-vă manichiura cum știți voi mai bine. Apoi curățați perfect excesul de pe lângă cuticule. Arată foarte bine, nu-i așa? Acum faceți o poză și descărcați-o pe laptop/PC. Măriți poza de câteva ori. Ei? Cum arată? Aceasta este povestea vieții mele de blogger de beauty pasionat de manichiură. De-a lungul timpului am învățat să aplic oja perfect, astfel încât să nu fie nevoie să apelez la Photoshop. Dar cu zonele uscate, cuticulele „crețe” și milimentrul acela de top coat care n-a ajuns peste ojă e mai greu să te lupți. Dar accept feedback. Dar sper să nu mă trimiteți la Photoshop.

Setul pe care îl prezint azi e de mult timp în colecția mea. L-am cumpărat de la ultimul târg, prin octombrie anul trecut și de atunci l-am folosit o dată. Am tot zis că îi fac dreptate și-l pun pe blog, dar timpul a trecut prea repede.

Setul este format din culoare și top coat. Se aplică primul pas în două straturi, se lasă câteva minute la uscat și apoi se aplică top coat-ul. Culoarea poate fi opacă din primul strat, dar eu am preferat să aplic două, pentru acoperire perfectă. Se usucă destul de repede, iar top coat-ul are efect de uscare rapidă și sigilare puternică a manichiurii, alături de luciul asemănător manichiurii cu gel/ojă semipermanentă.  Eu asemăn manichiura obținută cu una realizată cu ojă semipermanentă, pentru că mi-a adus luciu și unghii tari, fără senzația de unghie foarte groasă pe care o detest eu la manichiura cu gel.

Vreau să vă spun că ieri am făcut toată ziua poze, am deschis ambalaje, m-am machiat și am mai făcut una-alta și prin bucătărie. Nu prea mi-a păsat de cum se menține manichiura. Făcusem deja poze, restul erau detalii 🙂 Dar după toate bușiturile fără griji nu am nici măcar o zgârietură pe unghii. Top coat-ul a sigilat atât de bine, încât nicio bușitură nu a reușit să-mi afecteze aspectul impecabil al manichiurii.

De la aplicarea anterioară știu că mă pot baza pe trei zile de rezistență. Pe ce nu mă pot baza niciodată sunt unghiile mele care se exfoliază cu tot cu bucățele de ojă, așa că sunt nevoită să refac toată manichiura. Nu merge niciodată cu completatul golurilor, aderența este atât de proastă pe unghia exfoliată, încât „reparația” pică a doua zi.

Setul Prodigy Gel de la Golden Rose a costat 35 de lei. Cred că este nuanța numărul 20, nu-mi dau seama foarte bine după imagini. Oricum, din câte țin minte, erau disponibile doar 3 variante.
Și acum vă las cu pozele.

golden_rose_prodigy_gel - Copygolden_rose_prodigy_gel_20 golden_rose_prodigy_gel_20_