Herbalife SKIN gamaÎntr-o lume invadată de produse care promit tinerețe veșnica și aspect impecabil al tenului până la adânci bătrâneți ajungem să privim cu scepticism orice nouă lansare. Multe dintre noi suntem, poate, dezamăgite de numeroasele soluții încercate de-a lungul timpului și suntem, poate, și mai obosite de atâta reclamă. Pe multe ne sperie ideea de MLM, de produse vândute în sistem de reprezentanți deși, poate, sunt branduri cărora le suntem fidele, ignorând sistemul de vânzare.

Unul dintre aspectele care m-a încântat la evenimentele Herbalife a fost accentul pus pe o viață sănătoasă, pe o viață activă, pe o nutriție corespunzătoare. Și nu, nu mi s-a spus să încerc shake-uri minune ci am fost îndemnată să aleg o alimentație curată.

Herbalife, în opinia mea, înseamnă mai mult decât un MLM, înseamnă preocupare pentru sănătate. De aici și sloganul: „Nutriţie inteligentă pentru piele”. De ce nutriție inteligentă pentru piele? Pentru că, la Herbalife, frumusețea înseamnă îngrijire atât pe interior cât și pe exterior.

Cu toții trecem prin viață în mare viteză, fără să ne dăm seama câte lucruri ne fac rău, atât din punct de vedere al sănătății organismului cât și din punct de vedere al aspectului tenului nostru. Câte dintre noi gândim „nu am să mănânc la fast food pentru că tenul meu va arăta obosit și iritat” în loc de „mi-e foame, am treabă, trebuie să mănânc ceva, orice, repede!”? Câte dintre noi nu aleg să arate bine la sală ignorând faptul că transpirația combinată cu microbii din sală pot cauza apariția coșurilor sau a iritațiilor?

Și așa ajungem ca la vârste care încep cu 3 sau chiar 4 să ne dorim acea cremă perfectă care să șteargă de pe tenul nostru toate excesele, toate nopțile nedormite și toate mesele pe fugă. Am să vin cu o veste proastă: crema aceea nu există. Există doar stil de viață sănătos și o disciplina de îngrijire care să ne ajute să menținem un aspect frumos al chipului nostru pe o perioadă cât mai lungă de timp.

Am obosit să aud argumente de genul „nu mai există mâncare sănătoasă”. Eu sunt convinsă că se poate însă e nevoie de ambiție, implicare și o dorință arzătoare de a rămâne tinere si frumoase. Rezultatele nu se vor vedea peste noapte însă, în timp, putem ajunge să ne felicităm și să ne iubim pentru alegerile noastre. Și am obosit să aud fraze de genul „îți aplici prea multe produse cosmetice pe față; eu am o singură cremă și am ales-o pentru că miroase frumos”. Veți râde sau vă veți încrunta însă vă spun sincer că nu fabulez. Mie chiar mi-au auzit urechile fraze de genul acesta. Din nefericire tenul nostru este cel mai expus factorilor externi și are nevoie de o disciplină de îngrijire pentru a-și menține frumusețea și prospețimea.

Herbalife SKIN este mai mult decât o nouă gamă de produse cosmetice. Herbalife SKIN îi asigură pielii o nutriție cu adevărat inteligentă, promițând rezultate în 7 zile – un aspect vizibil îmbunătățit al tenului nostru. Produsele incluse în această gamă care se adresează atât femeilor cât și bărbaților sunt create pe baza unei formule unice, ce îmbină peste 15 tipuri de vitamine hrănitoare cu extracte din plante, fiind exclusiv realizate cu formule testate clinic, fără sulfați și fără parabeni adăugaţi.

Cu excepția produselor de curățare (Herbalife SKIN Loţiune de curăţare cu efect calmant pe bază de aloe pentru ten normal spre uscat și Herbalife SKIN Gel de curăţare cu efect de catifelare pe bază de citrice pentru ten normal spre gras Herbalife SKIN), gama se potrivește tuturor tipurilor de ten.  Toate produsele conțin Vitamina B3, Vitaminele C şi E cu proprietăți antioxidante și Aloe Vera.

În gama Herbalife SKIN, pe lângă cele două produse menționate mai sus, găsim:

– Loţiune tonică energizantă pe bază de plante cu alaun de potasiu; 
– Serum pentru reducerea ridurilor cu extract de semințe de castan  și peptide;  
– Gel tonifiant pentru ochi cu extract revitalizant de castravete; 
– Cremă hidratantă pentru ochi cu ulei de nuci de Macadamia, extract de castravete, peptide; 
– Cremă hidratantă protectoare FPS 30 cu ulei din seminţe de floarea soarelui, extract de Creson de Para (Spilanthes Acmella), ulei de nuci de Macadamia, ulei de măsline şi de susan;  
– Cremă hidratantă pentru strălucire zilnică cu ulei de floarea soarelui, extract de Creson de Para (Spilanthes Acmella), ulei de nuci de Macadamia, ulei de semințe de susan;  
– Cremă regeneratoare de noapte (ulei de floarea soarelui, ulei de nuci de Macadamia, ulei de măsline, ulei din seminţe de susan, extract de floare de Creson de Para (Spilanthes Acmella).
– Exfoliant cu efect instantaneu pe bază de fructe de pădure (ingredient de curățare pe bază de derivate din nucă de cocos, particule exfoliante, semințe de afine); 
– Mască purificatoare pe bază de argilă şi mentă (argilă din bentonit, ulei de frunze de rozmarin, ulei de mentă). 

Prețurile produselor variază între 68 de lei (loțiunea tonică tip spray) și 201 lei (serumul). Produsele pot fi comandate prin intermediul website-ului Herbalife.

Recunosc că m-a intrigat ideea de rezultate după numai 7 zile. În curând voi pune la treabă produsele Herbalife SKIN și vă voi povesti în detaliu despre ele.