Gama NIVEA LIP Care&ColourS-a terminat vara? Sau poate mai stă cu noi… Cert e că vremea de afară este perfectă, iar tu te simți inspirată de culori de toamnă și aer proaspăt. Ai încheiat socotelile cu nuanțele vibrante și vrei un machiaj simplu și natural. Un machiaj al ochilor în culori neutre și un blush discret te fac să te simți mai tânără, mai copilăroasă. Iar pentru seară alegi cea mai seducătoare variantă a ta – machiaj smokey eyes.

Dar buzele? Vrei îngrijire intensă, o culoare frumoasă și un aspect natural? Noua gamă de balsamuri NIVEA Care&Colour vine cu o întreagă paletă de culori din care poți alege, astfel că vei putea asorta ușor orice beauty look: roşu seducător, roz baby doll şi nude atrăgător!

Noile balsamuri de buze NIVEA Care&Colour au o formulă inovatoare, pentru o senzaţie intensă de catifelare: stratul din interior conţine Panthenol ce hrăneşte în profunzime pielea sensibilă a buzelor, în timp ce stratul exterior le nuanţează în culori vesele şi oferă prospeţime.

Noile balsamuri sunt disponibile în trei nuanţe: roşu, roz pal şi nude. Alege-o pe cea care se potriveşte cel mai bine stării tale de spirit!

Preţ recomandat pentru balsamuri: 11.83 lei, fiecare.

Eu le vreau pe toate! Tu?