Astăzi soarele s-a gândit să zâmbească femeilor! Simțim cu adevărat că e primăvară, după o săptămână in care am crezut că ne-am întors in ianuarie… Dacă nu ați găsit încă acel cadou pentru mama, sora sau prietena dragă, am pentru voi trei propuneri pentru toate bugetele, chiar și pentru cele mai modeste.

Începem cu cadoul pentru mama, cea mai importantă sărbătorită a zilei. Pe mama o vrei mereu tânără, vrei ca timpul să nu-i poata schimba chipul drag cu care ai crescut. NIVEA CELLULAR ANTI-AGE este o gamă performantă ce reîntinereşte aspectul tenului şi îi oferă un boost de tinereţe, cu ajutorul unor ingrediente precum acidul hialuronic, extractul de magnolie şi creatina. Prețul recomandat al pachetului este de 68,4 lei. Ca să-ți rămână bani și de flori.

CadouL NIVEA CELLULARPrietena ta cea mai bună estemereu pe fugă? Ți-a spus în mare secret că nu îi place să piardă vremea cu aplicatul cremei de corp? Ajut-o să nu-și mai neglijeze frumusețea cu două produse de îngrijire a corpului sub duş: NIVEA Lapte de Corp Hrănitor sub duş, formulă îmbogăţită cu ulei de migdale, special creat pentru pielea uscată, şi Gelul de duş NIVEA Creme Care, care conţine pro-vitamina B5 şi uleiuri nutritive ce curăţă şi hrănesc pielea în profunzime. Prețul pachetului: 23,4 lei. Și-ți rămân bani și de o cutie cu bomboane de ciocolată.

Cadoul NIVEA Lapte de Corp Hrănitor sub duş şi Gelul de duş NIVEA Creme Care (1)

 

Astăzi uiți toate ciondănelile cu sora ta. Știi bine că o iubești si nu concepi să împărtășești nimănui altcuiva micile tale secrete. Oferă-i un cadou care îi asigură prospeţime întreaga zi! Fie că aplică dimineaţa o cremă de zi hidratanta cu textură lejeră, sau folosesc un deodorant eficient, femeile adoră să simtă prospeţimea pe propria piele! NIVEA Cremă de zi hidratantă pentru ten normal oferă o hidratare intensivă şi menţine prospeţimea tenului tânăr datorită Vitaminei E şi a tehnologiei inovatoare Hydra IQ, iar deodorantul NIVEA Fresh Natural reîmprospătează şi asigură îngrijire pe parcursul întregii zile. Prețul pachetului: 22,1 lei. Și-ți rămân bani s-o scoți la un film, ca-ntre fete!

Cadoul NIVEA Crema de zi hidratantă pentru ten normal şi Deodorant NIVEA Fresh Natural cadou (1)

 

În speranța că v-au plăcut propunerile mele, închei prin a vă dori o primăvară minunată ca voi! Să fiți mereu frumoase și pline de viață! La multi ani!