Am avut mereu impresia ca brandul Melvita este unul destinat bebelușilor, copiilor mici, pielii sensibile. N-aș ști să vă spun de ce. Poate poziționarea produselor în farmacie, pe lângă rafturile cu genul acesta de produse, nu știu. Totuși, chiar până să iau contact cu ele, am știut cumva că sunt produse cu ingrediente naturale. Și nu m-am înșelat.

Pentru L’Or Bio Melvita a selectat cinci specii de arbori, ale căror fructe și semințe conțin cele mai prețioase ingrediente organice: ulei de argan din Maroc, ulei de pracaxi din Amazonia, ulei Kendi din Indonezia, ulei de inca inchi din Peru și ulei de Buriti din Brazilia. L’Or Bio este gama de îngrijire a corpului pentru o piele catifelată și un păr mătăsos.

Gama L’Or Bio conține următoarele produse:

Ulei extraordinar – ulei uscat multifuncțional, pentru corp, ten și păr, cu efect hrănitor.  Preț recomandat: 135 ron

Apă de toaletă – cu o formulă 100% naturală, parfumul L’Or Bio este plin de contraste. Prospețimea ușor picantă a bergamotei italiene și a frunzelor de smochin se îmbină armonios cu notele dulci și plăcute ale iasomiei și florilor de tiare, iar cedrul virginian și vanilia completează întreaga aromă. Preț: 182 ron. Mi-a atras atenția această combinație. În ultima vreme poftesc la parfumuri mai ceva ca la cireșe. Trebuie neapărat să merg în magazin să-l miros.

Gel de duș extraordinar – un produs lichid, care se întinde ușor pe piele și face o spumă delicată. Mie-mi amintește de gelurile de duș luxoase cu ulei de argan care hidratau bine pielea, lăsând-o plăcur și discret parfumată. Ca să fiu sinceră, într-un moment de disperare, când am reușit să-mi usuc părul rău de tot cu un nuanțator, l-am folosit și pe post de șampon. A ajutat și el, pe lângă celelalte două-trei produse pe care le-am aplicat s-mi scot părul din forma de căpiță de fân. Preț: 70 ron

Lapte de corp extraordinar – având o textură incredibil de catifelată și fluidă, produsul oferă pielii o hidratare profundă și o atingere catifelată (fără a lăsa urme uleioase), parfumând discret corpul. Eu văd această loțiune foarte potrivită pentru pielea uscată sau chiar sensibilă. E destul de grasă și repară cu succes pielea. Am folosit-o pe picioare, acolo unde mai am pușin și fac solzi dacă nu iau măsuri, iar când se îngroașă gluma las lenea la o parte și hidratez. Acest lapte de corp și-a câștigat locul pe noptiera mea. Poate așa o să-l bag mai des în seamă, că în baie nu prea am spor. Preț: 96 ron

Săpun – cu o spumă delicată și o aromă captivantă, săpunul este un adevărat deliciu pentru piele! Preț: 31 ron

Luciu de buze – formulat cu cinci uleiuri organice rare și prețioase, bogate în omega 3, 6 și 9 și acizi grași, acest luciu hidratant conține pigmenți naturali de bronz, pentru a da buzelor o strălucire catifelată. Preț: 66 ron. Sfatul meu este să aplicați acest produs peste o cremă cu protecție solară pentru a evita arsurile de piele pe timp de vară.

Produsele Melvita sunt disponibile în farmaciile Sensiblu. Pentru mai multe informații și noutăși puteți vizita pagina de Facebook a brandului Melvita.

Voi ați încercat produsele Melvita?