FMWG2
Face Mona ce face și iarăși se lasă cu party de zile mari. Blogul ei – From Mona with Gloss – a împlinit 5 ani și l-a sărbătorit așa cum se cuvine, cu cea mai reușită petrecere a ei de până acum. Era și normal, la așa cifră.FMWG3V-am zis și anul trecut că o admir pentru ambiție și perseverență. Anul acesta a reușit să surprindă încă o dată prin apariția pe coperta revistei Avantaje din luna septembrie. La cât sunt de amețită, am ratat revista, deși văzusem pe Facebook imagini. M-am bucurat s-o pot răsfoi cu ocazia petrecerii.

FMWG1La party surprizele s-au ținut lanț într-o locație foarte inspirat aleasă – restaurantul La Bordei de lângă AFI Palace Cotroceni, unde oricine putea să ajungă repede și ușor cu metroul. Eu am făcut cca. 45 de minute venind din Pipera.

Să nu vă speriați de aglomerația de accesorii de la gâtul meu! Mona a gândit un dress code, sau mai degraba o temă foarte simpatică pentru aniversarea ei – 5 (accesorii, culori, etc), iar eu mi-am atârnat la gâtu-mi o adevărată colecție de coliere fantezie.

De la petrecere n-au lipsit selfie-urile și… cocktail-urile MOV!

La multi ani, FMWG! Cu @julliannam #FMWGParty #FMWGfun #FMWG5years #party #girlsfun

A photo posted by alina.anisia (@alinaanisia) on

Mona gets us drunk in purple! #FMWG5years #FMWGfun #FMWGParty #drinks #vodka #purple

A photo posted by alina.anisia (@alinaanisia) on

Dacă tot am zis de surprize, să le iau pe rând. Invitatele Monei au putut încerca în premieră în România manichiura cu imprimare digitala efectuată de Ink Nails Studio. De asemenea, The Body Shop a lansat în premieră un nou parfum, Black Musk, care se alatură colecției de moscuri, dulce la exterior, pătimaș la interior, atât de captivant încât te va ademeni către latura sa “întunecată”.
FMWG10FMWG5FMWG4 FMWG6

La cornerul dedicat îngrijirii pielii, The Body Shop ne-a încântat cu noua gamă Oils Of Life, ritualul intens revitalizant cu 3 uleiuri prețioase din semințe. Tot de răsfățul pielii s-au ocupat și specialiștii Secom la cornerul dedicat unde am putut încerca texturi și arome, descoperind fito-dermatocosmeticele Life-flo.

De coafat s-a ocupat echipa de specialiști de la Robert Both Studio, iar pe partea de machiaj au fost disponibile sesiuni de make-up efectuate de make-up artistul Yves Rocher, în cadrul cărora invitatele au descoperit ultimele noutăți. Tot cu și despre machiaj a fost și la standul Flormar.FMWG8FMWG9Flormar a prezentat 5 tendințe în make-up în 2016, The Body Shop ne-a descris are sunt cei 5 pași în ingrijirea tenului, de la CND Vinulux am primit 5 sfaturi pentru unghii sănătoase iar profesionistii în aranjarea părului de la Robert Both Studio ne-au făcut o demonstrație cu 3 stiluri diferite de coafuri în 5 minute.FMWG7

Am asistat la o frumoasă prezentare de modă, mai precis de rochii de ocazie, că tot e sezon, by Onebeat Fashion. Materiale delicate, croieli aparte și dantele deosebite au fost folosite pentru a pune în evidență feminitatea și pentru a oferi un plus de eleganță. În deschiderea prezentării, Irina Lalciu a susținut un show de Vogue excepțional, un stil de dans inspirat din marile prezentări de modă. Multipla campioană a României la Hip Hop Internation alături de trupa sa, Frontline Crew, începând cu 2015, adaugă parmaresului ei și titlul de campioană europeană la Vogue în cadrul SDK Cehia.

Sponsori și parteneriThe Body Shop, Yves Rocher, Secom, L’Oréal Paris, Maybelline, Flormar, Robert Both Studio, Ink Nails Studio, One Beat Fashion, Elmiplant, B.U., Centrul de Estetica Hipocrat, GWS Organic Beauty Center&SPA, Remington, CND Vinylux TopLine, Kashmir Hair System, Beauty Free.

Official hashtags : #FMWGparty, #FMWG5years, #FMWGfun.

La mulți ani, From Mona With Gloss!

Cum ți-am scris, inspirată de Katynel: Ne vedem la FMWG50!