telTe-ai gândit cum ar fi să poți testa look-uri și nuanțe pe chipul tău fără să te deplasezi până la magazin și fără să fie nevoie să cheltuiești bani pe produse despre care nu știi dacă ți se potrivesc? De multe ori în centrele comerciale întâlnești testere pe care nu te înduri să le aplici pe față și, până la urmă, nu poți încerca la infinit texturi și culoril pe mână.

L’Oréal Paris a inventat Makeup Genius – un simulator virtual de make-up.

In trecut, simulatoarele de make-up foloseau o imagine statică. Astăzi, intrăm într-o nouă eră, putându-ne bucura de un rezultat extrem de realist. Machiajul imită perfect realitatea și este responsiv la mișcare.

Care este secretul?
Este vorba despre o tehnologie exclusivă, inspirată de studiourile de la Hollywood și de jocurile video 3D, preluată acum și în domeniul frumuseții.
Când miști capul machiajul se mută odată cu mișcările tale. Toate expresiile faciale sunt detectate și reproduse pe telefonul tău. Este exact ca și cum chiar ai aplica machiajul!

Tehnologia spectaculoasă 3D din jocuri și cinematografie a fost folosită pentru prima dată în domeniul machiajului! Smartphone-ul tau devine oglinda tuturor posibilităților de machiaj!
Tehnologia din spatele Makeup Genius a fost folosita țn peste 50 de titluri de jocuri și filme. Aceasta a contribuit la obținerea premiului Academiei de Film din SUA pentru efecte speciale din „The Curious Case of Benjamin Button”.

Descarcă și tu aplicația din Google Play sau App store saaau… scanând unul din codurile de mai jos!
coduriMai mult, acum poți achiziționa produsele L’Oreal care ți se potrivesc direct din aplicația Makeup Genius!
logo