Dacă vrei să fii în tendințe și cauți nuanțe de roz pentru primăvara ce vine, L’Oreal ți-a pregătit o întreagă colecție din care să alegi. Se numește La Vie en Rose by Color Riche și conține cinci nuanţe diferite si unice de roz pur în tonuri diafane şi texturi senzuale. Eu vreau să vă povestesc astăzi despre cuplul Eva Longoria – ojă și ruj.

Acest cuplu nici nu putea să mă nimerească mai bine. Eu și Eva avem o nuanță asemănătoare a pielii. Ea poartă roz, iar eu… ar trebui să acord mai multă atenție acestei culori.

loreal-collection-exclusive-eva_
Întâi de toate aș vrea să vorbesc despre rujul Color Riche La Vie en Rose by Eva Longoria. Ca și în cazul Colour Riche Collection Exclusive Reds, vorbim de rujuri mate, cu o rezistență îndelungată. Nuanța Eva este perfectă pentru un machiaj cu accentul pe ochi, conferind în același timp un aspect delicat buzelor. În general fug de nuanțele șterse care te fac să pari că nu ai buze și mă bucur tare că a dispărut moda buzelor complet ascunse sub straturi de ruj care putea foarte bine să fie considerat fond de ten cu acoperire mare.

Comparând rujul din colecția La Vie en Rose cu cel din Reds (nuanța Freida Pinto despre care v-am povestit aici) pot spune că se aplică mai ușor, este mai cremos, dar și ceva mai puțin rezistent. Dacă nuanța Freida Pinto  nu s-a lăsat dusă de pe buze cu una, cu două, cea din imaginea de mai jos a fost ceva mai prietenoasă cu discul demachiant (dar nu cu mult).

Este un ruj pe care l-aș ține în poșetă pentru momentul când începe să dispară de pe buze, cel mai probabil după două cafele și un prânz. De asemenea, recomand o foarte bună hidratare a buzelor înainte de aplicarea produsului. Fiind vorba de un ruj mat, poate avea tendința de a evidenția zonele uscate ale buzelor, iar rezultatul final să nu fie prea plăcut la vedere.

Cel mai bine l-am aplicat direct din tub. Am eliminat excesul și am aplicat din nou, după care am eliminat din nou excesul. Așa a rezistat cel mai bine, iar buzele s-au menținut moi, fără semne de uscăciune pentru două-trei ore (depinde și ce și cât mâncăm, eu șterg de tot rujul când mă pun la masă).
loreal-collection-exclusive-eva_ruj
Despre oja Collection Exclusive La Vie en Rose by Eva am să vă spun doar că e așa cum L’Oreal ne-a obișnuit – ușor de aplicat, cu acoperire bună din primul strat, perfectă din al doilea, și cu o rezistență peste medie. Am consumat aproape jumătate de sticluță și îmi place tare mult. E discretă și dulce. Am aplicat-o duminică și azi, joi, încă nu simt nevoia s-o șterg. A sărit de pe o unghie pentru că aceasta s-a exfoliat. Deci nu a sărit pentru că nu ar fi fost rezistentă. E drept, n-am zăbovit prin cadă și vase nu mai spăl cu mâna de mai bine de doi ani, dar tot a rezistat mult, comparativ cu 3 zile, cât îmi rezistă în medie alte oje.
loreal-collection-exclusive-eva
În colecția L’Oreal Collection Exclusive La Vie en Rose găsim, așa cum vă spuneam la început, cinci nuanțe de ruj și cinci nuanțe de ojă. În cazul rujurilor, tehnologia La Vie en Rose combină cea mai uşoară concentraţie de perle roz şi pigmenţi de catifea în tonuri diafane de roz pur pentru o textura senzuală. Nuanțele de ruj poartă numele vedetei care le reprezintă, plus un nume sugestiv – Naomi Wats (Iris), Eva Longoria (Cherry Blossom), Natasha Poly (Peony), Liya Kebede (Fuchsia), Jenifer Lopez (Magnolia). Ultimul este cel pe care vreau cel mai mult să-l testez în magazin.  loreal-collection-exclusiveloreal-collection-exclusive-ojeloreal-collection-exclusive_Pe final vă mai arăt o dată machiajul de duminică – rujul La Vie En Rose by Eva Longoria combinat cu un machiaj mai intens al ochilor – nuanțe Prune.

Pe voi ce nuanță de roz vă atrage cel mai tare?
loreal-collection-exclusive_portret