body lotions_elmiplant

V-am zis că am făcut o pasiune pentru vizualurile Elmiplant? Nu v-am zis… Așa se face că, deși „noutățile” sunt vechiuțe, am decis ca nu vreau ca această frumoasă imagine să lipsească de pe blogul meu. Și o apreciez cu atât mai mult când știu ce texturi și ce arome au produsele Elmiplant, atât cremele de corp cât și gelurile de duș.

Indiferent de varianta aleasă, loţiunile de corp elmiplant oferă hidratare până la 48 de ore şi se absorb ușor în piele, fără a lăsa urme grase. Formula acestora este îmbogăţită cu ingrediente 100% naturale, obţinute prin metode blânde, eco-friendly, ce asigură păstrarea proprietăților substanţelor active. Produsele nu conțin parabeni, parafine sau coloranți și sunt testate dermatologic. 

Loţiunea de corp intensiv-hidratantă body nutrients, cu extract de bambus şi iaurt – iaurtul, un cocktail natural de proteine, minerale şi vitamine, hidratează imediat zonele uscate şi deshidratate. Reglează procesele bio-chimice de la nivelul pielii, stimulând regenerarea epidermei şi sinteza de colagen. Extractul de bambus protejează pielea, conferindu-i un aspect sănătos şi o textură fină şi delicată. Din experiența mea vă pot spune că acest produs se potrivește pielii foarte uscate.

Extractul de bumbac din laptele de corp nutritiv-reparator body nutrients, cu extracte de bumbac şi orez ajută la restabilirea catifelării şi elasticității pielii. În același timp, extractul de orez menține echilibrul natural de hidratare, îmbunătăţeşte aspectul pielii şi o lasă fină şi radiantă.

Loţiunea de corp pentru fermitate body nutrients, cu ulei de mandarine și Lipofirm îmbunătăţeşte elasticitatea şi redă pielii o textură vizibil mai catifelată şi mai fermă, după numai 7 zile de utilizare. Formula ce se absoarbe uşor în piele este îmbogăţită cu Lipofirm, un complex de ingrediente naturale ce reface fermitatea pielii, stimulând şi reglând micro-circulaţia. Uleiul de mandarine 100% natural, având proprietăţi tonice şi de purificare,  îmbunătăţeşte textura pielii, restabilindu-i elasticitatea şi supleţea.

Loţiunea de corp Silky Radiance body nutrients, cu unt de cacao şi macadamia transformă pielea ternă şi deshidratată, conferindu-i un aspect sănătos, strălucitor şi catifelat, până la 48 de ore. Untul de cacao hrănește pielea, restabilindu-i strălucirea naturală. Bogat în acizi graşi esenţiali, uleiul de macadamia hidratează, conferind o senzaţie catifelată şi fină. Aceasta este preferata mea.

Prețurile produselor sunt:

Loţiune de corp intensiv-hidratantă body nutrients, cu extract de bambus şi iaurt, 13 lei
Lapte de corp nutritiv-reparator body nutrients, cu extracte de bumbac şi orez, 13 lei
Loţiune de corp pentru fermitate body nutrients, cu ulei de mandarine și Lipofirm, 15 lei
Loţiune de corp Silky Radiance body nutrients, cu unt de cacao şi macadamia, 13 lei