Vara aceasta am avut o obsesie pentru glitter. Nu mai știu când, unde și cum am văzut prima dată Diamond Powder de la Make Up For Ever, știu doar ca de-atunci numai la acest glitter mi-a stat gândul și, imediat ce au început reducerile la Sephora m-am dus croită. Am ales nuanța 2, o pudră fină, albă, cu irizații galbene.
davdav
E foarte, foarte greu de surprins în poze, dar, după ce vezi produsul acesta n-ai cum să nu te îndrăgostești de el. Le-a plăcut până și celor anti-sclipici. Sclipici se numește în limbaj… popular.davL-am folosit de multe ori și nu mă satur de acest produs. Pentru un efect mai discret l-am aplicat peste un fard bej satinat. E un machiaj mai vechi, nu-mi mai amintesc ce-am folosit, mai ales că mi-a luat o grămadă de timp să intru în posesia pozelor.
ana_machiaj_1ana_machiaj_2 ana_machiaj
Într-o zi am chemat-o pe Alice să ne jucăm puțin cu machiajul, știind că va sta cuminte și mă va lăsa să-mi fac de cap. La ea am aplicat Make Up For Ever Diamond Powder  peste pigmentul Melon de la MAC. Trebuie să recunosc că e combinația mea preferată. Am oftat la propriu, de încântare. Și, ca să se fadă mai bine am orbit-o puțin cu lanterna de la telefon.
alice_machiaj alice_machiaj1 alice_machiaj2
Țin să precizez că Make Up For Ever Diamond Powder nu se poate aplica fără o bază specială. Și, evident, am dat și în mania bazelor, că nu-mi ajungea una, mi-au trebuit trei! Folosesc fie baza pentru glitter marca Sephora, fie MAC Mixing Medium, ambele cu același succes. Glitter-ul se lipește bine de tot și nu se scutură absolut deloc. Totuși, trebuie aplicat cu grijă pentru că nu-i tocmai ușor de curățat. Eu înlătur resturile de pe ten sau cearcăne cu un scotch. Tot pentru glitter am cumpărat și Duraline de la Inglot, dar n-am apucat încă s-o folosesc. Pe aceasta am cumpărat-o mai mult pentru că nu mai aveam.

Voi folosiți glitter în machiaj? Vă place Make Up For Ever Diamond Powder?