Sprâncenele sunt pentru multe dintre noi o lupta, mai ales pentru acelea apropiate de vârsta mea (36) care au trecut fără prea mare succes prin perioada sprâncenelor linie. Sprâncenele pensate excesiv se supără uneori și nu mai cresc. Acest lucru este valabil în cazul meu. Deși de vreo două luni se pare că m-ai iertat, dar este drum lung până la sprâncene normale…

N-am știut niciodată ce să le fac și am dat multe rateuri cu ele. Acum nu ies din casă fără să le conturez. Iar conturatul începe adesea cu un oftat adânc și cu gândul la micropigmentare sau ceva. În ultimele luni m-am descurcat binișor cu creion din acela ultra-subțire, problema lui fiind, totuși, că pe zonele fără păr scrie mai greu.

De vreo săptămână, însă, viața mea este mai ușoară. Cu mult. Cu noul Brow Tattoo Pomade de la Maybelline. Acum nu vă așteptați că mi-a ieșit din prima, sau că am nimerit de la început nuanța care mi se potrivește cel mai bine. Și cu pensula am avut mici probleme până să ne împrietenim, dar vă spun sincer că pozele cu sprânceana au durat 5 minute. Cu tot cu demachierea dintre poze!

maybelline tattoo brow pomadeCa să înțelegeți situația vă las mai întâi o poza că sprânceana în stare naturală. După cum se poate observa, în partea de jos încep să crească niște fire, însă rare și destul de haotice. Necesită fixare, altfel se duc fix unde vor ele. Așa am avut mereu sprâncenele, cu fire lungi și rare și cu tendința de a se duce în toate direcțiile, mai ales în jos.
maybelline brow tattoo pomadeEu am primit nuanțele 01 Taupe, 03 Medium Brown și 04 Ash Brown (swatch-uri in ordine mai jos).
maybelline tattoo brow pomadeFiecare cutie de pomadă pentru sprâncene vine cu o pensulă cu două capete. Cu un capăt piepteni și aranjezi, cu celălalt desenezi.
Mai jos aveți rezultatul pe sprânceana mea pentru fiecare dintre cele trei nuanțe. Ultima pe care am încercat-o săptămâna trecută (când am testat să văd cu ce mă împrietenesc) a fost de fapt preferata mea – 03 Medium Brown. Cred că se potrivește cel mai bine tenului meu, deși în borcănel pare cam roșiatică.

maybelline tattoo brow pomade
Maybelline Tattoo Brow Pomade – 01 Taupe

 

Maybelline Tattoo Brow Pomade – 03 Medium Brown 
Maybelline Tattoo Brow Pomade – 04 Ash Brown

maybelline tattoo brow pomade maybelline tattoo brow pomadeCa mod de lucru, mai întâi piaptăn sprânceana. Mai apoi introduc ușor pensula în produs și o „șterg” pe ambele părți de dosul capacului, astfel încât să devină foarte, foarte subțire. Acest lucru mă ajută să încep prin a desena fire de păr în spațiile goale din sprânceană, iar cu ce rămâne pe pensulă lucrez în partea de sus unde nu e nevoie de prea multă corectură, ci mai degrabă de o ușoară conturare. Dacă m-aș duce cu pensula încărcată acolo rezultatul ar fi o sprânceană încărcată, murdară. La final uniformizez pușin cu periuța, astfel încțt sprânceana să aibă un aspect cât mai natural.

Maybelline Tattoo Brow Pomade este un produs rezistent la apă. Sfatul meu e să folosiți pudră pe frunte dacă aveți tenul gras sau uleios în zona T. Nu am întâlnit până acum un produs de sprâncene rezistent la sebum. Partea bună este că nu se întinde, nu se clintește până la finalul zilei, ânsă, dacă ai fruntea unsuroasă și atinchi cu mâna, s-ar putea ca sprânceana să-și piardă din contur.

Maybelline Tattoo Brow Pomade costă în jur de 60 de lei, în funcție de magazin, și este valabil 24 de luni de la deschidere. Ai tot timpul să îl termini 🙂 Revin cu link-uri în cel mai scurt timp.