Blossom Collection MELKIORCred că anul acesta, ca niciodată, primăvara m-a luat prin surprindere. Am avut frig, ploi, zăpadă și apoi pomi înfloriți. A fost atât de frig încât nu mi-a stat gândul la flori, soare și pasteluri. Dar în ultima săptămână vremea a fost pur și simplu perfectă. Perfectă pentur rochite, balerini și nuanțe pastelate. În acest sezon Melkior ne aduce Blossom Collection cu farduri, rujuri și lacuri de unghii ce te duc cu gândul la bomboanele fondante.

Avem șase nuanțe de farduri în culori delicate, calde – Vintage Rose, Diaphane, Ethreal, Coral Fusion, Air Blue, Iris. Acestea poti fi aplicate atât uscate cât și umed, pentru un aspect mai pronunțat. Preț: 27 lei.

Farduri pleoape pastelate MELKIOR 27lei

Blossom Collection de la Melkior aduce 4 nuante noi de rujuri mate: Breeze, Suave, Soft Touch, Ozone.  Acestea promit acoperire mare, pigmentați intensă și aplicare ușoară cu finish satinat-mătăsos, matifiant. Preț: 39,90 lei
Ruj mat MELKIOR 39,90lei - BREEZE, SUAVE, SOFT TOUCH, OZONE

Din colectie nu lipsesc nici ojele: Serenity, Nude Rose, Inspiration, Jasper, Pearl Blush, Warm Nude. Pretul acestora este de 29 de lei pentru 15 ml.
melkior ojePearl Blush ori Warm Nude sunt deja pe lista mea. Pe voi ce vă tentează?