Mr. SCRUBBERA venit vremea răsfățurilor, a băilor lungi și a aromelor intense. Iar Mr. SCRUBBER a apărut în peisaj cum nu se putea mai bine. Și-a făcut anunțată prezența misterios, cu un trandafir și boabe de cafea, fără detalii, propunând doar un loc de întâlnire.

Dar cine este acest Mr. SCRUBBER? E cel care-ți aduce scrub-ul de corp din cafea naturală Mr.SCRUBBER Coffee Scrub, primul produs de exfoliere naturală a cărui formulă înglobează 2 tipuri de cafea – cafea Arabica și cafea Robusta – și 7 uleiuri esențiale: ulei de semințe de struguri, ulei de Macadamia, ulei de Shea, ulei de măsline, ulei de avocado, ulei de sâmburi de piersică, ulei de argan. În timp ce acestea hidratează și rejuvenează pielea, blend-ul de cafea îi oferă întregului corp o exfoliere ca la carte.
Mr. SCRUBBER
Pentru iubitoarele de scruburi de corp pe bază de zahăr Mr. Scrubber a pregătit arome delicioase precum cireșe, mango, ciocolată sau mandarine, pe cât de colorate, pe atât de eficiente.Mr. SCRUBBER
Mr.SCRUBBER aduce în gama de produse 5 măşti pudră cu efect de hidratare intensă şi de peeling, acompaniate de încă 4 măşti gata preparate, care curăţă, hidratează şi au efect antiinflamator, datorită compuşilor precum aloe vera, rozmarin și afine.
Mr. SCRUBBER Mr. SCRUBBER
Un alt produs care mi-a atras atenția la evenimentuld e lansare Mr. Scrubber este uleiul hidrofil pentru curățarea tenului, disponibil în trei variante. Nu lasă strălucire grasă, nu sunt lipicioase și sunt potrivite inclusiv tenului cu probleme.
mr scrubber ulei hidrofil
Toate produsele Mr.SCRUBBER sunt 100% naturale, fără parabeni și sulfați și nu sunt testate pe animale. Datorită ambalajelor resigilabile, produsele își păstrează proprietățile după fiecare folosire. Valabilitatea produselor Mr.SCRUBBER este de maximum 3 luni de zile de la desfacere.

Compania Mr. SCRUBBER a fost fondată în anul 2015 și până în prezent a reuşit să cucerească inimile clientelor din 8 țări. Cu peste 60 de magazine fizice, Mr. SCRUBBER se poate lăuda că în 2018 a vândut produse în valoare de peste un milion de Euro, în creștere cu 40% față de anul trecut.  În România, produsele Mr. SCRUBBER se pot achiziţiona online, direct de pe site-ul
oficial (www.mrscrubber.eu) sau de pe emag.ro.