O vizită în Sephora… Voiam să cumpăr premiul pentru concursul Too Faced, poate și un produs nou lansat de Bourjois. Am ajuns acolo, m-am jucat cu toate și, când să plătesc, în fața mea o domnișoară cumpăra Nails Inc. Imediat m-a trăznit că le văzusem undeva pe net și mă cuceriseră câteva nuanțe. M-am dus ca teleghidată spre stand și nu m-a interesat nici preț, nimic… Am văzut-o și trebuia s-o am! V-ați prins, e vorba despre Nails Inc Geleffect Covent Garden Place.

Recunosc că m-a cucerit forma sticluței, pătrățoasă și elegantă, care îmi amintește de Butter London, brandul pe care încă nu am pus mâna. Le-am găsit acum doi ani la Viena dar nu mi-a plăcut nimic din ce era expus și am rămas cu o dorință neîmplinită. Cred că dacă oja venea în vechiul ambalaj puteam lejer să trec pe lângă această culoare.

De când am venit cu ea acasă nu mai am ochi pentru altceva. Am purtat-o în continuu. M-am ferit s-o pozez din două motive. Unul ar fi nuanța extraordinar de greu de surprins în poze din cauza luminii albastre de afară care o transformă în portocaliu iar al doilea ar fi că am avut cuticulele într-o stare mai mult decât tristă.

Azi am riscat și mă bucur că am făcut-o. Mi-a ieșit în poze exact cum trebuia, deși pe aparat tot portocalie arată și credeam că voi muri cu Photoshop-ul de gât.

Oja se aplică aproape opac din primul strat, chiar perfect opac dacă însiști puțin. Este extraordinar de densă și luncioasă iar pensula este lată, din două mișcări acoperi toată unghia. Trebuie, totuși, să fii atentă pentru că poți lua multă ojă pe pensulă, ajungând să încarci unghia. Am purtat-o și într-un strat (care se usucă foarte repede și e perfect când nu ai timp) dar și în două când voiam aspectul pe care l-a gândit producătorul – aspectul de unghii cu gel.

Se usucă repede și în două straturi și rezistă frumos, minim trei zile, în funcție de activitățile pe care le desfășori.

Nails Inc Geleffect Covent Garden Place costă 75 de lei pentru 14 ml. Eu am avut o reducere de 10% pe card și am plătit mai puțin. Nu regret nicio secundă achiziția și niciun ban cheltuit pe minunea asta! O ador! Vă las cu pozele.
nailsinc geleffect covent garden place 1nailsinc geleffect covent garden place 3 nailsinc geleffect covent garden place 4Cu blitz…
nailsinc geleffect covent garden place 2Am purtat-o și în video-ul de aici:

Vă reamintesc că sunt concurentă la Scoala de Beauty Blogging by L’Oreal Paris. Dacă vă place blogul meu puteți să mă votați aici:


Vă mulțumesc pentru toată susținerea de până acum!