De câte ori, spre finalul unei zile, de orice fel, fie că vorbim de timp petrecut plăcut sau muncă fără pauze, nu te-ai surprins gândindu-te la relaxarea de seară? Poate ai vrea o baie cu spumă și uleiuri esențiale sau un duș rapid care să te pregătească de somn? Mai mult ca sigur că dușurile ar conduce scorul dacă ar fi să calculezi în funcție de oboseală, somn și timp.

Trăim pe repede înainte, avem zile lungi cu o grămadă de sarcini și responsabilități, de multe ori dușul e momentul nostru de liniște, departe de griji și de tot ce ne-a încărcat ziua.

Deși iarna prefer băile lungi, cu multă spumă, nu am mereu timpul și energia pentru acestea. Și, pentru că nu îmi plac bureții și alte ustensile de produs spumă, sunt mereu în căutare de produse care fac spumă bogată și cât mai parfumată.

În ultimii doi-trei ani am descoperit spumele de duș și am încercat cam tot ce mi-a picat în mână, sau mai bine zis în coșul de cumpărături. Și sunt în continuare cu ochii pe tot ce e nou în această categorie de produse.

Noile spume de duș de la NIVEA constituie cea mai recentă apariție pe rafturile magazinelor din România și eu abia aștept să mă delectez cu ele pentru că promit o textură bogată, care răsfață corpul și simțurile, hidratând în același timp pielea și lasând-o mătăsoasă și ușor parfumată.

Noile spume de duș de la NIVEA vine în trei variante: Creme Care, formulă de îngrijire hidratantă cu uleiuri esențiale NIVEA, Creme Soft, o formulă răcoritoare cu ulei de migdale, Creme Smooth, spumă cu extract de mătase și miros floral.

Spuma de duș de la NIVEA poate fi folosită indiferent de sezon. Înainte de utilizare se agită tubul, iar apoi se apasă butonul care va declanșa spuma consistentă și parfumul delicat. Un recipient cu spumă durează cât un gel de duș de 500 ml, iar o cantitate de dimensiunea unei piersici este suficientă pentru a-ți învălui corpul în spumă.

Le-ați văzut în magazine? Le-ați încercat? Care dintre ele vă tentează?