tresori

A trecut ceva vreme de când n-am mai scris nimic pe-aici. Am o oarecare scuză, sau poate nu. De mai bine de o săptămână m-a lovit răceala, tusea și alte senzații cum n-am mai experimentat de ani de zile. Când credeam că mă fac bine simptomele se diversificau. Încă nu pot respira perfect, nu am poftă de mâncare (am dat jos aproape 3 kilograme) și nu am chef de nimic. Seara mă culc foarte, foarte devreme, eventual după o porție de vegetat pe Facebook și în fața televizorului. Ultimele 8-9 zile mi-au scos toate fumurile din cap și m-au lovit direct în freză. Ce alimentație sănătoasă, ce sucuri de fructe, ce ghimbir, ce Tantum Verde sau Paracetamol? Nu! Până nu-și face boala damblaua cu tine ești doar o marionetă în ghearele simptomelor care-ți strică zile și nopți. Și nici măcar vizita la medic nu schimba nimic. El, săracul, îți va spune același lucru: ai răbdare, o să treacă!

Totuși, trag speranțe că până în weekend voi fi bine, voi putea să respir și să… traiesc. Mă gândesc la puțin shopping la Dichisar și la multe ore de răsfăț pentru mine. Și vreau să scriu, să fac poze și să vă povestesc despre câteva produse interesante pe care le-am descoperit în ultima vreme. Sper să am energie…

Pentru că banuiesc că și voi aveți puțină poftă de shopping vă povestesc în cele ce urmează despre câteva creme de corp menite să vă scoată din stări ca a mea, sau măcar să vă facă serile mai plăcute. Nu știu cum sunteți voi, dar pe mine mirosul mă atrage foarte mult la o cremă de corp și mă motivează s-o consum pe toată. Iar dacă aceasta mai este și fină la atingere și pătrunde rapid în piele, eu sunt pro!

Infuzate cu parfumuri condimentate, cremele de corp Tesori d’Oriente, onctuoase şi care se absorb rapid în piele, sunt incursiuni în universurile Estului. Fiecare dintre cele cinci creme din game diferite trasează pe piele povestea ingredientelor cu particule aromate, specifice unei regiuni de poveste.

După aplicare, pielea devine catifelată, îşi recapătă senzaţia de confort şi este învăluită într-o aură caldă de parfum, iar atingerile se confundă cu senzaţia de mătase datorită hidratării intense şi de durată, totul pentru o stare de bine.

Crema de corp Tesori d’Oriente Floare de Lotus

Inspirată de delicata floare de lotus, crema de corp este luminoasă şi conţine fragmente de ape albastre. Aceasta este intens aromată şi îmbracă simţurile în note calde şi lejere ce călătoresc peste mări şi ţări. Cu fiecare utilizare, pielea devine mai fină şi mai hidratată.

Crema de corp Tesori d’Oriente Aegyptus

Creată în ţara Cleopatrei, crema de corp Aegyptus lasă pielea impregnată cu parfum lemnos şi condimente orientale. Aroma subtilă dezvăluie crini albaştri de Nil ce înglobează întreaga cultură a Egiptului.

Crema de corp Tesori d’Oriente Smirnă (Mirra)

Exotic şi nisipiu, parfumul cremei de corp Mirra învăluie pielea în acorduri suave de smirnă şi şopteşte poveştile a o mie şi una de nopţi. Treptat, acesta dezvăluie relieful olfactiv al peninsulei Arabice, o aromă bogată, condimentată, uşor răşinoasă.

Crema de corp Tesori d’Oriente Mosc Alb

Crema de corp cu mosc alb mângâie pielea cu aroma ambrată şi o acoperă cu textura fină a mii de flori albe. Aceasta hidratează intens epiderma şi îi restabileşte echilibrul, oferindu-i starea de confort.

Crema de corp Tesori d’Oriente Hammam

Ritualurile de îngrijire ale Marocului au inspirat crearea cremei de corp Hammam. Îmbogăţită cu iconicul ulei de argan, crema hrăneşte în profunzime pielea, hidratând-o, redându-i elasticitatea şi conferindu-i o fineţe incredibilă. Aroma Marocului este transpusă în note de iasomie senzuală de Sambac, flori de portocal radiante şi clementine. O desfătare pentru simţuri.

Prețul unei creme de corp Tesori d’Oriente este de 24,8 lei. Eu mă îndrept către Tesori d’Oriente Hammam. Tu pe care o alegi?