Cremele APIVITA cu protecție solară au intrat în viața mea acum mult timp, iar aici, pe blog, articolele despre APIVITA sunt printre cele mai căutate din tot istoricul analizei de trafic, mai ales vara. Cel mai tare mi-aș dori să crească numărul căutărilor pe protecție solară și iarna, pentru că avem nevoie de protecție împotriva razelor ultraviolete pe tot parcursul anului, nu doar în sezonul cald.

E adevărat că iarna putem coborî puțin garda, adică în loc de SPF 50 să folosim SPF 30. Iar noua APIVITA Bee Radiant SPF 30 cu celule stem din portocală vine în întâmpinarea nevoilor noastre. Aceasta oferă strălucire, luminozitate, hidratare și riduri netezite.

Mai mult de 80% din semnele îmbătrânirii sunt cauzate de radiațiile UV și poluare, factori la care suntem expuși zilnic. Pielea își pierde gradual din luminozitate și astfel încep să apară ridurile.

APIVITA Bee Radiant SPF 30 cremă de zi conține 84% ingrediente naturale și celule stem din portocală cu multiple beneficii:

  • Protejează împotriva radiațiilor UVA/UVB
  • Oferă protecție împotriva factorilor de mediu agresori
  • Previne și reduce ridurile
  • Restaurează luminozitatea naturală a pielii

Tenul capătă un aspect catifelat, radiant, sănătos şi vizibil întinerit. Crema este îmbogățită cu 100% uleiuri esențiale organice pure de bergamotă, mandarină verde, trandafir & grapefruit. Dacă ați mai folosit produse cu uleiuri esențiale organice iar aceste ingrediente vi se potrivesc, crema APIVITA poate fi opțiunea potrivită pentru voi. Nu uitați că uleiurile esențiale pot fi iritante pentru ten. Citiți cu atenție listele de ingrediente ale produselor pe care le folosiți. Eu voi încerca această cremă. Ar fi a patra sau chiar a cincea cremă cu SPF APIVITA din rutina mea, iar până acum niciuna nu mi-a creat probleme pe ten.

Gama BEE RADIANT NU conține PARABENI, SILICON, PROPILEN GLICOL, BUTILEN GLICOL, ULEI MINERAL, ETANOLAMINA, FTALATI, PCM, NM.

Gama BEE RADIANT este disponibilă în magazinul APIVITA din Băneasa Shopping City și în farmaciile Sensiblu.