Am făcut cunoștință cu gelurile de duș cremă B.U. încă de când au fost lansate pe piață și v-am spus de mai multe ori pe blog cât îmi plac. Miros plăcut și lasă pielea curată și hidratată. Întreaga gamă a primit ambalaje noi și o denumire de poveste: bodystories. În familia celor patru produse delicios de cremoase vine, împreună cu noile ambalaje, și primul produs al gamei care are la bază un ulei hidratant – Abyssinian Oil & Orchid Shower Cream.

Noile ambalaje B.U. nu sunt doar simpatice, dar sunt și mai practice. Poate și voi preferați ca un produs să stea bine întors cu capacul în jos când în recipient a mai rămas mai pușin de un sfert. Noile ambalaje B.U. ajută mult în acest sens.

Gelurile de duș cu iaurt, Yogurt & Fig și Yogurt & Papaya, sunt disponibile și în varianta de 400 ml, perfecte pentru și mai mult răsfăț. Îmbogățite cu agenți de hidratare care lasă pielea moale și catifelată prin sistemul Nutri Moist, gelurile de duș cremă oferă experiențe senzoriale floral-fructate, pentru o stare de bine îndelungată.

Gelurile de duș cremă B.U. bodystories sunt disponibile în urmatoarele variante:
250 ml, preț 8,5 lei:
B.U. bodystoryes Abyssinian Oil & Orchid
B.U. bodystories Lemon & Vanilla Mousse
B.U. bodystories Yogurt & Fig
B.U. bodystories Cool Maracajua
B.U. bodystories Yogurt & Papaya

400 ml, preț 9,8 lei:
B.U. bodystories Yogurt & Fig
B.U. bodystories Yogurt & Papaya

Noul B.U. bodystories Abyssinian Oil & Orchid Shower Cream

Gelul de duș cremă Abyssinian Oil & Orchid, cu o textură luxuriantă, aduce în prim plan două ingrediente exotice, căutate pentru proprietățile lor emoliente: uleiul abisinian și extractul de orhidee.
Uleiul abisinian conține acizi linolenici ce ajută la regenerarea pielii, având proprietăţi antiinflamatorii.
Extractul de orhidee hrănește pielea, o curăță în profunzime şi o lasă revitalizată și plăcut parfumată.

Care este gelul de duș spumă pe care îl preferați din gama Bodystories?