Stilul nostru de viață alert, mediul poluat, stresul continuu fac ca îngrijirea tenului să nu mai fie doar un moft, o cochetărie pentru acelea dintre noi care au ceva mai mult timp la dispoziție. Din păcate încă aud în jurul meu persoane care spun mândre „eu nu mă dau cu nimic pe față”, de multe ori aceleași care sunt foarte mirate când află ce vârstă am eu.

Recunosc, mai mult de jumătate din merit este al familiei, în special al mamei de la care am moștenit un ten care se ridează mai greu și destul de rezistent. Însă tot din familie, chiar dacă nu de la părinți, am „împrumutat” și pasiunea pentru îngrijire și pentru culoare.

Cum am mai spus de atâtea ori, este important să avem grijă de frumusețea noastră atât la exterior, cât și la interior, iar când spun interior mă refer la o alimentație sănătoasă, dar și la o gândire cât mai puțin toxică.

Pe piață există produse de toate felurile și pentru toate buzunarele. Iar pentru acelea dintre noi care se tem de „chimicale” există branduri care utilizează în compoziția produselor până la 96% ingrediente naturale, așa cum este APIVITA.

Noutatea brandului APIVITA este Serul iluminator cu efect anti-îmbătrânire BEE RADIANT cu celule stem din portocală și vitamina C un produs creat pentru completarea rutinei de îngrijire a pielii deteriorate, pentru tratarea primelor riduri și pentru creșterea vitalității celulare.

Serul Bee Radiant acționează pe 5 direcții, ajutând pielea să-și recapete luminozitatea:
1. Reduce ridurile superficiale existente și previne apariția lor;
2. Restaurează luminozitatea naturală, conferind pielii un aspect întinerit;
3. Reduce intensitatea petelor maronii, uniformizând nuanța tenului;
4. Oferă protecție antioxidantă și îmbunătățește vitalitatea celulelor;
5. Hidratează și revitalizează pielea.

Ingredientele active:
• Celule stem din portocală: prin conținutul de aminoacizi, în special prolină, precum și acizi organici, zaharuri, peptide și proteine, acestea restabilesc fermitatea pielii prin sporirea producției de colagen și elastină. Pielea devine mai netedă, reflectă mai bine lumina și capătă un aspect mai tânăr.
•  Vitamina C: o formă stabilă de vitamina C este eliberată treptat în piele, oferind o acțiune targhetată, de lungă durată. Reduce petele maronii și uniformizează nuanța tenului.
•  Afine: acționează ca un agent natural de albire și luminozitate, contribuind la regenerarea celulară.
•  Coenzimea Q10: realimentează rezervele celulare de oxigen, crescându-le vitalitatea.
•  Licopen, ulei de rodie și polifenoli din măsline: antioxidanți puternici ce asigură buna funcționare celulară, conferă tenului un aspect sănătos.
• Extract patentat de propolis, inovație APIVITA: o metodă inovativă de a extrage și încapsula polifenolii și flavonoidele din propolis, ce transferă produsului proprietăți antioxidante extraordinare, protejând pielea împotriva îmbătrânirii premature.
•  Acid hialuronic: asigură hidratarea profundă în ultimul strat al epidermei.
•  Infuzie de trandafir sălbatic: apa a fost înlocuită cu infuzie de semințe din trandafir sălbatic (măceșe). Acestea sunt o sursă bogată de vitamina C, acid malic, antociani, flavonoide și zaharuri, oferind produsului proprietăți antioxidante, anti-inflamatorii și de hidratare.

Și, pe furiș, am reușit să obțin o poză cu lista de ingrediente a produsului. Puteți s-o cercetați pe îndelete, pentru că știu cât de greu e să te uiți pe o lista de ingrediente în farmacie și să dai peste denumiri pe care ți-e imposibil să ți le amintești.Gama BEE RADIANT NU conține PARABENI, SILICON, PROPILEN GLICOL, BUTILEN GLICOL, ULEI MINERAL, ETANOLAMINA, FTALATI, PCM, NM.
Gama BEE RADIANT este disponibila în magazinul APIVITA din Băneasa Shopping City și în farmaciile Sensiblu.