Nou! (1)

Pe timp de iarnă pielea uscată are de suferit mai mult decât de obicei. Lipsa apei și a grăsimilor duce la deteriorarea filmului hidrolipidic. Tenul devine foarte uscat și aspru, cu scuame și reactiv.

Persoanele în vârsta, al căror ten este afectat de pierderea elasticității pielii și de încetinirea ritmului de regenerare al celulelor au nevoie de un ajutor suplimentar.

Pentru a satisface nevoile unui ten uscat, slabit și reactiv Laboratoarele Dermatologice Bioderma au dezvoltat Atoderm Nutritive, crema nutritivă ce hrănește, reface filmul hidrolipidic și calmează pielea.

Combinația de ingrediente active naturale (unt de shea și extract de avocado), renumite pentru proprietățile lor de reparare și calmare a pielii, și agenții activi hidratanți (vaselină, glicerină) asigură un efect intens de hrănire a pielii.

Cu o textura cremoasă și non-grasă, bogată în ingrediente active dozate în concentrații mari, Atoderm Nutritive ajută la echilibrarea nivelului de apă și lipide din piele, aceasta redobândindu-și rapid confortul și suplețea.

Complexul natural brevetat D.A.F. crește pragul de toleranță cutanată.

Atoderm Nutritive are o toleranta excelenta: hipoalergenic, fara parfum, fara parabeni. Non-comedogenic.

Prețul recomandat în farmacii este de 39 de lei.