elmiplant-hyaluronic

Unele dintre noi am trecut de vârsta la care cea mai mare dilemă era în ce ne vom îmbrăca a doua zi, sau dacă ne va suna băiatul acela simpatic de la clasa vecină sau… de la cursul de săptămâna trecută. Uneori simți că anii au zburat și că te-ai trezit adult fără să te întrebe nimeni dacă ești pregătită sau dacă vrei. Viața de adult vine la pachet cu facturi, alergătură… pentru banii de facturi (sau pentru pantofii ăia frumoși pe care nu vor deloc să-i reducă, deși a trecut sezonul!), mult stres și multe răsturnări de situație.

Și, de parcă nu era suficient, când te apropii și te uiți mai bine le vezi! Sunt fine, dar sunt! Riduri? Dar tu ești tânără! Mda, erai… acum vreo 7 ani, când ai luat magnifica decizie să te muți „la capitală”. Vorbesc despre mine, evident. Știu că voi sunteți tinere și frumoase și n-aveți niciun rid. Și mă adresez vouă așa cum m-am adresat zilele trecute colegei mele cu 13 ani (13 ani!!!) mai tânără: aveți grijă de tenul vostru dacă nu vreți să vă năpădească ridurile, petele pigmentare și alte nebunii. Din fericire, pe piață se găsesc tot felul de produse care vă pot ajuta. Uneori mai scumpe, alteori mai ieftine, tot ce trebuie să faceți este să le căutați pe acelea care vi se potrivesc vouă și portofelului vostru.

Elmiplant, brand românesc cu tradiție, ne aduce o nouă gamă de îngrijire a tenului sub denumirea Hyaluronic 3D, trei produse noi ce au la bază formula inovatoare cu triplu sistem de acid hialuronic.

Ce înseamnă Hyaluronic 3D?

Noua gamă antirid de la elmiplant are o formulă inteligentă cu triplu sistem de acid hialuronic pentru hidratare intensivă şi rezultate imediate şi de lungă durată.

  1. Acidul hialuronic de umplere acţionează ca agent de umplere dermică şi netezeşte suprafaţa pielii imediat după aplicare.
  2. Acidul hialuronic de greutate moleculară mică pătrunde chiar şi în starturile mai profunde ale epidermei şi ajută la reducerea vizibilă a liniilor fine, îmbunătăţind elasticitatea pielii, iar
  3. Stimulatorul acidului hialuronic ajută la stabilirea nivelului optim de acid hialuronic prin stimularea sintezei sale natural şi reînoirea acestuia. Sistemul triplu ajută pielea redându-i elasticitatea şi fermitatea în timp ce luminează tenul, care pare mai tânăr şi mai sănătos.

Crem antirid de zi cu factor de protecţie solară 15, cremă antirid de noapte și crema antirid pentru zona delicată a ochilor sunt cele trei produse ale gamei ce promit un ten mai neted și riduri reduse cu până la 24% după numai patru săptămâni.

Gama este recomandată pentru segmentul de vârstă 35+. Poate 35+ la țară sau la munte sau undeva departe de poluarea și viața agitată din oraș. Eu deja știu ce cremă de ochi voi încerca imediat ce o termin pe cea pe care o folosesc acum, pentru că am consumat deja o cremă de ochi elmiplant din gama Seametry și mi-a plăcut tare mult (o vedeți aici).