Elmiplant Skinnergy Face & Body Combo FAMILYNoutățile pe care vreau să vi le prezint astăzi mi-au trezit amintiri. Acum mai bine de 12 ani ar fi trebuit să încep să-mi îngrijesc corespunzător pielea. Evident că nu am făcut-o și acum îmi caut scuze. Norocul meu a fost că aveam un ten minunat, fără acnee și fără pete. Chiar mă invidiau colegele și prietenele. Și așa am ținut-o până pe la 24 de ani când, ca o floricica perspicace, am ales să apelez la fondul de ten pentru că nu mai suportam micile coșuri care tot apăreau (cam unul pe săptămână, poate și mai rar). Aveam mereu un gel de spălat în camera de cămin de la facultate dar la capitolul creme eram și nu prea eram pusă la punct. Țin minte că aveam acces la net cu porția, în Internet cafe-urile care prosperau grozav în acea perioadă în Craiova (și nu numai) și-mi pierdeam vremea pe chat-uri în loc să caut informații. Am pătruns în lumea cosmeticelor și a îngrijirii abia la 25 de ani când m-am angajat și problemele deja se agravaseră (dublate de un dezechilibru hormonal care mi-a făcut viața un iad). Țin minte că am descoperit atunci (în 2006) un blog și l-am devorat cap-coadă.

Posibil ca și tu, fata de 20 de ani care mă citești, să crezi că n-ai nevoie de creme, că tenul tău arată minunat. Am o veste mai puțin plăcută pentru tine: problemele pot apărea la orice vârstă. TREBUIE să te îngrijești. Ai la dispoziție o sursă infinită de informații, de la bloguri de frumusețe la bloguri care aprofundează compoziția produselor și așa mai departe. Poți căuta cărți, studii. Ai un milion de resurse. Cercetează și alege ce ți se potrivește.

Lăsând în urmă amintirile și regretele, azi vă povestesc despre noutatea elmiplant: gama SKINNERGY. Pentru că pielea tânără cu aspectul său stralucitor și sănătos este atuul pe care vrem să-l păstrăm de-a lungul anilor.

Pentru îngrijirea tenului gama SKINNERGY ne aduce trei creme hidratante pentru ten normal/mixt, uscat sau gras: refresh it!, go moist! şi break free!. Acestea conţin extracte de superfructe 100% naturale, sunt îmbogăţite cu Moisture Plus – o combinaţie unică de agenţi de hidratare şi bio-polimeri naturali şi cu SPF 15, care protejează tenul împotriva radiaţiilor nocive de tip UVA/ UVB. Moisture Plus acţionează ca un film protector pentru piele şi ca rezervor de agenţi de hidratare la nivelul epidermei, asigurând hidratare pentru 24 de ore.
JPG RGB elmiplant 20+ Skinnergy FAMILY WOW

SKINNERGY Refresh it! Crema-gel pentru ten normal/ mixt este îmbogăţită cu extract de goji 100% natural. Are o textură uşoară ce se absoarbe rapid, revigorând tenul. Goji, supranumite şi „fructele fericirii”, ajută la sporirea vitalităţii şi rezistenţei pielii, precum şi la protejarea acesteia împotriva îmbătrânirii premature, datorită proprietăţilor antioxidante.

SKINNERGY Go moist! Crema pentru ten uscat cu extract de lychee este nutritivă, având o textură bogată, dar non-grasă, şi oferind tenului hidratarea necesară, fără a-l încărca. Extractul de lychee 100% natural este bogat în antioxidanţi şi minerale şi este un excelent agent hidratant şi nutritiv.

SKINNERGY Break free! pentru ten gras, cu extract de guava are textură de cremă-gel şi oferă tenului un aspect proaspăt şi matifiat. Guava este o importantă sursă de nutrienţi şi substanţe protectoare care ajută la hidratarea, catifelarea şi energizarea tenului. Este îmbogăţită cu SEPIMAT™ P ce elimină excesul de sebum şi ajută la diminuarea aspectului lucios al pielii.

Elmiplant Skinnergy Lotion FAMILY

Gama SKINNERGY pentru îngrijirea pielii corpului propune trei creme hidratante ce activează simţurile, datorită miresmelor fresh-fructate şi revitalizează pielea mulţumită proprietăţilor superfructelor, ale căror extracte naturale se regăsesc în fiecare produs. Cele trei creme au o absorbţie rapidă şi sunt special concepute pentru a asocia ritualul de îngrijire cu o anumită stare de bine, după cum le spune şi numele: So alive!, So pampered! şi So bright!. Printre atuurile cremelor de corp se numără Nutri Moist 48h care combină puritatea extractelor naturale cu puterea ştiinţei şi ajută la o hidratare şi îngrijire îndelungate.

SKINNERGY So alive!, crema de corp pentru piele normală/ uscată este îmbogăţită cu extract 100% natural de goji, ajutând la protejarea pielii şi menţinerea unei hidratări optime. Extractele benefice hrănesc în profunzime pielea şi luptă împotriva radicalilor liberi.

SKINNERGY So pampered! pentru pielea uscată, conţine extract de lychee 100% natural, hrăneşte şi hidratează pielea în profunzime şi o învăluie într-un parfum delicat. Pielea rămâne elastică, suplă şi îşi păstrează aspectul sănătos.

SKINNERGY So bright! pentru piele ternă conţine extract de guava 100% natural, o sursă excelentă de substanţe nutritive care ajută la hidratarea, catifelarea şi energizarea pielii, conferindu-i un aspect sănătos şi radiant.

Eu aș alege SKINNERGY Break free! pentru că nu-mi place când fruntea lucește spre finalul zilei și SKINNERGY So bright! pentru că deja mă gândesc la vacanța pe plaja însorită care va fi în iunie. Tu ce ai alege?