elmiplant Hand Creams Family+SOS Hand CreamVreme rece, curățenie de toamnă, vitață agitată, hidratare pe fugă? Mâinile tale sunt primele care suferă, fie că eviți să porți mănuși de protecție sau îți uiți acasă/la serviciu mănușile pe vreme rece. Știai că mâinile sunt cele care îți trădează vârsta? E foarte important să ai grijă de ele, încă de la primele semne de uscare a pielii.

Elmiplant vine în ajutorul tău cu SOS Hand Cream, noua cremă îmbogăţită cu ingrediente active cu putere mare de hidratare şi ce redă pielii strălucirea naturală.
elmiplant SOS Perfect Hands Cream, 6.7 lei

Nutri Moist 48h este un complex de hidratare cu acţiune imediată, ce se prelungeşte până la 48 de ore. Pentru a intensifica procesul de reparare a pielii, crema are 5% uree cu rol de a rehidrata intensiv pielea foarte uscată şi de a-i reda supleţea şi starea de confort. Uleiul de argan 100% natural protejează pielea împotriva factorilor agresivi şi îi oferă strălucire şi catifelare.

În urma utilizării, SOS Perfect Hands formează un strat fin, protector, cu acţiune intensă, strat care menţine nivelul optim de hidratare. Mâinile îşi recapătă aspectul sănătos şi atingerile devin din nou catifelate.

Produsul nu conține parabeni, parafine sau coloranţiși este disponibil doar în farmacii la un pret de 8 lei pentru 50 ml.