loreal2Voi știți bine cât îmi plac produsele pentru colorat buze, de la rujuri la gloss-uri și creioane. Îmi aduc aminte de primul meu gloss care sclipea minunat pe buze (fără să fie strident) și care se potrivea peste toate celelalte rujuri pe care le aveam. Era ceva între portocaliu și roz, nuanța ideală. Și se întâmpla acum cca. nouă ani.

Mi-era dor de un gloss care să se simtă cremos pe buze, să le învăluie fără a lăsa dâre, să le facă să pară „îmbrăcate” din plin, fără senzația aceea de mâzgă pe buze. Și să reziste. Iar dacă mirosul este unul plăcut cu atât mai bine. Și-n viața mea au intrat noile gloss-uri L’Oreal Mega Gloss Infallible! Pentru că dorințele se împlinesc!

Primu lucru pe care l-am observat la aceste produse a fost aplicatorul complet diferit de ce am văzut eu până acum. Este cumva în zig-zag și-i numai bun așa. De ce? Pentru că nici nu se „curăță” exagerat în momentul în care-l scoți din tub (din acest motiv multe gloss-uri lasă dâre pe buze, fiind nevoită să insiști pentru o acoperire uniformă) iar în al doilea rând nu se încarcă prea mult. Pe scurt, produsul se dozează numai bine!

Nuanțele mele sunt 109 Fight for It (nuanța cremoasă) și 509 You Know You Love Me (nuanța sidefată). Poate părea exagerat că-mi plac numele, eu vă spun doar că mă inspiră.  Ambele variante se aplică ușor și oferă o senzație de hidratare care persistă mult timp. Recunosc că varianta cremoasă m-a cucerit iremediabil. Și nu că varianta sidefată ar fi mai prejos, doar că mi se pare puțin mai greu de purtat la birou. O văd perfectă pentru o plimbare într-o zi însorită sau seara, peste un ruj mai intens colorat căruia să-i conofere strălucire și volum.
loreal1Cum spuneam, preferatul meu, 109 Fight for It îmbracă buzele de așa natură încât le face să pară mai pline iar nuanța nude-roz este ideală pentru o zi la birou sau la plimbare sau unde vreți voi. Ca textură pot spune că 109 Fight for It nu e absolut deloc lipicios. Varianta sidefată este ceva mai rezistentă comparativ cu cea cremoasă și, de aceea, se simte puuuțin mai uscată pe buze. Poate și din cauza sidefului. Dar nici aceasta nu este lipicioasă, așa cum te-ai aștepta când vezi tubul. La drept vorbind, în tub produsul pare mult mai sidefat decât este.
loreal swatchL’Oreal MEGA GLOSS INFALLIBLE se împart în patru familii:
CREME cu nuanțele: 101 Girl on Top, 103 Protest Queen, 104 Matia Gloss, 106 Alerte Rouge, 107 Who’s the Boss, 109 Fight for It, 110 I got the Power
NEON cu nuanțele: 302 Hot for Haway, 305 Miami Vice, 306 More of Bora Bora, 309 Sayonara Sunset, 310 Say Sechelles
EXTREME RESIST cu nuanțele: 502 Hold Me Close, 503 All Night Long, 504 My Sky is the Limit, 505 Never Let Me Go, 507 Resist Me, 509 You Know You Love Me
DAZZLE cu nuanțele: 208 Flash Dance, 206 For The Ladies, 210 Disco Ball 

loreal nuante

Prețul recomandat pentru L’Oreal Mega Gloss Infallible este de 46,99 lei – 8 ml, produse valabile 24 de luni de la deschidere.

Cred că aș mai vrea nuanța 107 Who’s the Boss. Pe voi ce nuanțe vă atrag?

P.S. Oja e doar ca teaser. Cu și despre ea în curând!