Mai este puțin, foarte puțin până la Crăciun. Întreaga lună decembrie a fost o numărătoare inversă, iar în capul meu numai luminițe și „jingle-bells!”. Cadouri tot strâng de pe la începutul lui noiembrie, dar n-am fost prea bine organizată și am tot picat în patima lui „Știi cui i-ar plăcea cel mai mult cadoul ăsta? Mie!”. Așa că mai am încă de făcut drumuri la mall. Apropo de mall: NU mergeți cu mașina proprie la mall. Luați Uber, tramvai, metrou, ce vreți voi, dar nu intrați în gaura neagră numită parcare de mall. Am stat ieri cam jumătate de oră să găsim un loc de parcare la Mega Mall…

Așadar… gata cu comenzile online. Eu mai am de cumpărat mai multe cadouri, printre care și un produs electrocasnic, dar voi lua din magazinele fizice, nu am încredere în curieri în perioada aceasta, nici măcar în cei buni care de obicei nu dezamăgesc. Aglomerația este prea mare.

În fiecare an cumpăr produse cosmetice drept cadouri, iar Yves Rocher are mereu surprize plăcute în perioada aceasta. Anul acesta ele se numesc Thé Doré și Pomme Rouge sau Golden Tea și Red Apple, adică edițiile limitate de Crăciun, colecțiile ce dispar cel mai repede din magazine. Așa că grăbiți-vă dacă vreți să vă bucurați de parfumul condimentat și cald al colecției Thé Doré sau aromele reconfortante și savuroase ale colecției Pomme Rouge, îmbogățite cu apă de albăstrele bio și unt de Karité bio.

Puteți vâna din start două pachețele cadou formate din balsam de buze, mini gel de duș și mini lapte de corp, plus mini cremă de mâini.
pachet cadou yves rocher  pachet cadou yves rocherAcum că ați terminat cu cadourile, vine partea importantă: cadoul pentru voi. Mie-mi place în perioada asta să am un săpun lichid de mâini care să mă încânte cu aroma lui, dar să fie și ceva mai blând cu pielea mâinilor. Așa că Yver Rocher vine cu opțiunea ideală. Și, pentru că iarna este sezonul băilor lungi și a răsfățurilor pentru baie și corp, puteți opta pentru un gomaj delicat, urmat de aplicarea unui balsam de corp.
sapun lichid maini yves rocherAstfel, pachetul vostru de tipul „Știi cui i-ar plăcea cel mai mult cadoul ăsta? Mie!” poate să fie format din săpun lichid pentru mâini, gomaj de corp și balsam de corp! V-ați cumpărat deja cadouri pentru voi înșivă? Și ce dacă!

Vă las mai jos și o listă de prețuri, în caz că aveți vreun buget în lucru.

Gel de duș exoliant tub 200 ml – 17,9 lei
Gel de duș Flacon 200 ml – 14,9 lei
Gel de duș Flacon 400 ml – 18,9 lei
Săpun-gel pentru mâini Flacon-pompă 190 ml – 14, 9 lei
Lapte parfumat pentru corp Flacon 200 ml – 18,9 lei
Balsam pentru corp Cutie 150 ml – 46 lei
Cremă pentru mâini Tub 75 ml – 14,9 lei
Balsam nutritiv pentru buze Baton 4,8 g – 10,9 lei
Set mini Noel Gel de duș flacon 50 ml, Cremă pentru mâini tub 30 ml Lapte parfumat pentru corp flacon 50 ml, Balsam nutritiv pentru buze baton 4,8 g – 44, 5 lei