Am primit în căsuța poștală virtuală o noutate de la elmiplant care mă încântă și mă tentează – noile șervețele demachiante micelare pentru faţă şi ochi, cu ulei de migdale şi extract de aloe vera 100% naturale.

În articolele cu produse consumate v-am tot arătat demachiantul de ochi bifazic de la elmiplant, cu ulei de migdale, unul dintre preferatele mele. Și, cum sunt o iubitoare de loțiune micelară, era de așteptat să vreau să încerc aceste șervețele.

Nu folosesc șervețele demachiante de obicei, însă sunt momente când am nevoie de ele. Poate într-o seară târzie în care eu sunt prea obosită, ori când sunt plecată în vreo călătorie sau când realizez un machiaj pe alte persoane, mă grăbesc foarte tare și vreau precizie când corectez o linie de fard/tuș.

Noile şerveţele demachiante elmiplant sunt potrivite pentru toate tipurile de ten. Extractele 100% naturale sunt combinate cu loţiunea micelară ce conține particule extrem de fine de ulei și apă, care “captează” și îndepărtează eficient şi rapid murdăria și machiajul.

Printre ingredientele naturale din loțiunea cu care sunt îmbibate noile șervețele demachiante regăsim uleiul de migdale şi extractul de Aloe Vera 100% naturale, bine cunoscute pentru proprietăţile lor de protecţie şi capacitatea de a lăsa pielea fină și radiantă.

Uleiul de migdale este un emolient natural ce restabileşte echilibrul de hidratare, hrăneşte şi ȋncetineşte procesele naturale de ȋmbătrânire a pielii.

Extractul de aloe vera are o capacitate excelentă de penetrare ȋn straturile profunde ale pielii şi conţine aproximativ 240 de ingrediente active, printre care vitamine, aminoacizi, enzime şi altele. Ȋntre acţiunile importante se numără cea dezinfectantă şi antibacteriană, cea antiinflamatoare, cea calmantă, dar şi acţiunea detoxifiantă.

Tot în șervețelele elmiplant regăsim și ceramide care ajută la corectarea şi repararea stratului lipidic protector al pielii şi ajută, astfel, la prevenirea deshidratării.

Prețul recomandat al noilor șervețele demachiante micelare elmiplant este de 11,5 lei (25 de bucăți).