Thinning Hair men carton_BIGGER_TEXTS
Când eram ceva mai tânără, aș zice prin liceu, dar se poate să fie și mai recent de atunci, era o reclamă tare, tare amuzantă. Era un șoricel care avea părul ca un arici și spunea că s-a dat cu Foltene. Zilele trecute colegii mei și-au amintit de această reclamă, mai ales cel care a pierdut mare parte din păr care a zis că nu vrea să încerce Foltene, că el nu vrea să ajungă ca ariciul. Am răscolit youtube-ul, dar n-am dat de reclamă. Oricum, e amuzant să-ți amintești de îneputurile publicității din Romania (deși cred că reclama era importată și dublată).

Lăsând gluma la o parte, în materie de stopare a căderii și de regenerare a părului Foltene este pe piața din România un nume cu tradiție. Și, din păcate, aud tot mai des în jurul meu femei plângându-se de problema căderii părului. Dacă în cazul bărbaților căderea părului este localizată, precoce (uneori începe chiar de la 20 de ani) și progresivă, fiind agravată de excesul de sebum, mătreață, stres, poluare, în cazul femeilor căderea părului este sezonieră.  Mi-amintesc că am trecut printr-un astfel de episod în prima sesiune la facultate. Pe lângă că-mi cădeau sute de fire zilnic, am constatat după vreo două luni că mi se subțiase semnificativ coada. Am suferit mult după părul meu lung și des și mi-am învățat lecția: trebuie să am grijă să mănânc corect și, când apar problemele, să tratez din timp. De mai bine de un an îmi vopsesc părul. Tratamentele chimice (vopsit, permanent, etc), ritmul alert de viață, lipsa somnului, stresul sunt cauze care agravează căderea părului la femei. Acestora li se adaugă nașterea și alăptarea care pot fi un dezastru pentru rezerva de nutrienți esențiali din corpul femeii, având printre urmări și căderea părului.

Pentru femei, Laboratoarele Foltene au creat setul compus din tratament pentru păr și scalp și samponul împotriva căderii părului.

Tratamentul împotriva căderii părului pentru femei limitează căderea părului, stimulează creșterea naturală a acestuia și hrănește și fortifică fibra capilară. Pe bază de Tricalgoxyl® și complex de biominerale, tratamentul Foltene pentru femei normalizează ciclul de viață al părului. După numai o lună de tratament apar primele rezultate. După 3 luni, testele au demonstrat creșterea semnificativă a procentului firelor de păr, cu 10,3%, și diminuarea procentajului de fire căzute cu 10,2%.

Șamponul împotriva căderii parului pentru femei este destinat părului fin, subțiat și fragil. Ingredientul activ patentat de Foltene, Tricalgoxyl®, întărește firul de păr și readuce echilibrul natural al scalpului. Extractul de Panax Ginseng conferă părului strălucire și volum. Protejează scalpul și părul împotriva efectelor nocive ale radicalilor liberi care cauzează îmbătrânirea. Produsul nu conține SLES, asigurând o acțune de curățare delicată, menținând filmul protector natural al părului. Firul de păr își recâștigă vitalitatea, volumul și strălucirea naturală.

Produsele Foltene sunt disponibile în farmaciile Help Net.