dr organic ulei de cânepă

Cunosc de mult timp beneficiile uleiului și ale semințelor de cânepă pentru sănătatea organismului. Am grijă să introduc aceste elemente în alimentația mea cât pot de des. Cel mai mult îmi plac semințele de cânepă decorticate pe care le adaug în cerealele de la micul dejun. Au un gust relativ neutru care nu influențează gustul preparatului final. Pot fi adăugate și în salată sau în diverse smoothie-uri. În alimentația veganilor, vegetarienilor și nu numai semințele și uleiul de cânepă reprezintă o sursă valoroasă de proteine, având o concentrație proteică similară cu cea a cărnii. Cca 25% din aportul caloric al uleiului de cânepă provine din proteine.

De ce ulei și semințe de cânepă? Pe scurt: scad riscul apariției bolilor cardiovasculare, pot ajuta la echilibrarea hormonilor, la atenuarea simptomelor sindromului premenstrual și menopauzei, la reducerea inflamației, la atenuarea durerilor în artrită, la prevenirea unor forme de cancer, la reducerea greutății corporale.

Pentru îngrijirea pielii uleiul de cânepă aduce numeroase beneficii:

Hidratare eficientă – Lipidele din uleiul de cânepă sunt similare cu cele din piele, ceea ce face din uleiul de cânepă un ingredient hrănitor și proector pentru piele. Acesta ajută la creșterea elasticității și la revitalizarea pielii uscate, deshidratate.

Tratarea iritațiilor și a acneei – Psoriasisul este cauzat de o deficiență de acid gras omega-6, astfel că uleiul de cânepă este un bun tratament pentru această afecțiune. De asemenea, acesta hidratează și oxigenează pielea. Uleiul de cânepă poate atenua roșeața și iritația cauzate de acnee. În timp, acesta poate ajuta chiar la vindecarea acneei prin menținerea sănătății și hidratării pielii.

Uleiul de cânepă este bogat în vitaminele A și E, minerale precum potasiu, magneziu, fier, zinc, calciu și fosfor. Consumul de ulei de cânepă îmbunătățește funcționarea sistemului cardiovascular și fluxul de sânge către piele. Uleiul este, de asemenea, bogat în antioxidanți, elemente care previn deteriorarea celulară.

Uleiul de cânepă este folosit ca ingredient în produsele de îngrijire a pielii datorită proprietăților sale hidratante. Acesta are un aport de vitamina D pentru piele, permițând absorbția calciului necesar pentru o piele catifelată și netedă.

Gama Organic Hemp Oil are la baza uleiul de cânepă. Este testată dermatologic și oferă următoarele produse:

Cremă 24h cu ulei de cânepă organica – o cremă revitalizantă care hidratează până la 24 ore, ajutând la hrănirea și calmarea pielii.

Tratament intensiv pentru mâini și unghii cu ulei de cânepă organic – ajută la calmarea și catifelarea pielii și oferă un efect dovedit de hidratare de până la 24 ore.

Deodorant cu ulei de cânepă organic – oferă protecție de durată, calmează și revitalizează pielea.dr organic ulei de cânepă

Ser intensiv pentru ochi cu ulei de cânepă organic – ajută la netezirea și hidratarea zonelor delicate din jurul ochilor.dr organic ulei de cânepă

Loțiune de corp cu ulei de cânepă organic – reglează hidratarea și ajută la netezirea, revitalizarea și hrănirea pielii.

Șampon și balsam 2 în 1 cu ulei de cânepă organic – stimulează părul, lăsându-l revigorat, întărit și vizibil hrănit.

Gama Dr. Organic nu conține compuși chimici dăunători (parabeni, SLS, ftalați, Polyethylene Glycol etc.). Produsele sunt prietenoase cu pielea și mediul înconjurător. Acestea sunt disponibile exclusiv în farmaciile Sensiblu.dr organic ulei de cânepă