WetnWild
Lume, lume! După ani de absență de pe plaiurile mioritice, Wet n Wild s-a întors! Da, știu, sunt ultima care a aflat, și aici merită un bobârnac cine știa și mie nu mi-a zis. Tocmai mie, care visam de atâta vreme la rujurile lor… Lăsând gluma la o parte, de cum am prins un moment liber am dat fuga la Kendra să văd și eu minunea.
De felul meu nu-s vreo alergătoare după dupes (nuanțe similare) și, dacă chiar leșin după un ruj îl cumpăr. Însă am atâââât de multe rujuri frumoase încât nici nu-mi vine să intru la MAC, de exemplu. Acum un an si ceva aveam pe wishlist un ruj MAC. Încă nu am cumpărat, în schimb am dat peste o mulțime de nuanțe geniale de la alte branduri.

Revenind la Wet n Wild, nuanțele alese de mine fac parte din gama Mega Last Matte Lip Cover și se numesc Sugar Plum Fairy și Ravin’ Rasin. Evident că Jules a râs de mine zicând că acum câțiva ani nici la swatch-uit nu m-aș fi atins de așa nuanțe. Ca să vă destăinui o amintire, ceva similar cu Ravin’ Rasin, dar puțin mai aprins mi-a cumpărat mama acum vreo 14 ani de la o „speculantă” ce venise la ea la serviciu cu produse cosmetice, când eram prin anul al doilea de facultate. Pe vremea aceea purtam marouri cumințele, spre nude, și nici nu concepeam mov pe buze. Mama nu a purtat niciodată machiaj, cred că primul machiaj full-face cu de toate i l-am făcut eu acum un an și jumătate la nunta fratelui meu. V-am spus asta să înțelegeți cum am ajuns eu să am ruj mov închis. L-am dat cadou unei colege căreia îi stătea minunat, deși avea cam aceeași culoare a tenului ca mine. Recunosc, mi-a tot fost teama de genul acesta de culori până acum un an-doi, când am început să cumpăr mostre de toate națiile și să le mai și încerc.

Vineri m-am dus croită pe nuanțe de mov și nu m-am putut decide la una singură, așa că am luat două, plus un creion care se situează undeva între ele și care, să fiu sinceră, e cam degeaba, adică rujurile sunt atât de pigmentate și rezistente încât n-ai nevoie de bază creion.
WetnWild2
Cum spuneam, nefiind pasionată de dupe-uri, habar n-aveam că rujurile Wet n Wild sunt copii ale nuanțelor MAC. Astfel că Sugar Plum Fairy se apropie bine de MAC Rebel, iar Ravin’ Rasin seamănă (nu prea, dacă mă întrebi pe mine) cu MAC Heroine.
WnW_swatches1WnW_swatchesÎn swatch-urile de mai sus avem Sugar Plum Fairy sus, Ravin’ Rasin jos și creionul pentru buze Fab Fuchsia în cea de-a doua imagine, în dreapta. Eu zic că nuanțele sunt redate destul de bine. Ce-i drept, la lumina din magazin primul ruj părea ceva mai aprins, dar pot oricând să aplic un strat mai subțire pentru ca nuanța să nu mai fie atât de intensă.

În aceeași ordine a nuanțelor sunt și swatch-urile pe buze de mai jos:
WetnWild_sugar_plum_fairy_swatch WetnWild_ravin_rasin_swatchWetnWild_lipliner_fab_fuchsia_swatch
Rujurile alunecă greoi pe buze, sunt extraordinar de pigmentate și pătează zdravăn. Abia le-am șters de pe mână, folosind demachiant gel, micelară și ulei micelar cu apă. Faptul că pătează le garantează o rezistență îndelungată. Din ce-am experimentat eu, nu usucă buzele.

Mai jos aveți un clip cu toate nuanțele. O felicit din inimă pe fata asta pentru munca depusă în realizarea clipului, montaj, tot. Știind cât de greu se șterg rujurile, nu pot decât să mă înclin.

În urma unei scurte reprize de căutări pe Google am mai găsit că, de exemplu, nuanța Vamp it up este dupe pentru MAC Cyber, Stoplight Red este dupe pentru MAC Ruby Woo (permitei-mi să nu fiu de acord), Wet n Wild Cherry Bomb imită MAC Diva, Wet n Wild Purty Persimmon imită MAC Lady Danger, Wet n Wild Bare it all imită MAC Velvet Teddy (aici asemănarea mi se pare destul de bună), Wet n Wild Cherry Picking (pe acesta îl vreau!) imită MAC Pleasure Bomb. Am mai găsit o asemănare aproape 100% între Wet N Wild Think Pink și MAC  Cream Cup. Pe acesta l-aș cumpăra, dar mi-e teamă că e cam deschis pentru nuanța tenului meu. Cred că mai sunt și alte asemănări, dar mă opresc aici.

Poate părea puțin supărător că rujrile Wet n Wild sunt în SUA vreo 2 dolari, iar la noi 14 lei. Dar când te uiți cât costă pe amazon.co.uk prinzi curaj. Cunoscând puțin despre ce înseamnă import și taxe și TVA, pot spune că prețurile de la Kendra sunt chiar decente. Creionul a fost 10 lei. Pentru calitatea acestor produse, prețul este unul foarte bun, din punctul meu de vedere.

Voi știați că avem Wet n Wild în Kendra?

Găsiți produsele Wet n Wild și pe emag la preturi foarte bune!