elmiplant
Elmiplant este unul dintre brandurile mele preferate când vine vorba de produse de îngrijire la prețuri foarte accesibile. Îmi place demachiantul bifazic pentru ochi cu ulei de migdale, v-am povestit despre CC cream-ul Elmiplant care m-a impresionat, despre benzile depilatoare pentru față, iar de curând am încercat șervețelele micelare care se vor afla, cu siguranță în bagajul meu de călătorie vara aceasta.

Recent am primit informații despre nou lansatele loțiuni micelare Elmiplant, iar eu folosesc deja de vreo două săptămâni varianta pentru ten normal și mixt cu gutuie. Și, pentru că afară plouă, iar eu nu am lumină de poze, mă bucur că am primit, ca de obicei, poze frumoase cu produsele și pot să vă scriu liniștită gândurile mele.

Loțiunile micelare Elmiplant se prezintă în trei variante: loţiunea micelară XPRESS EFFECT, loţiunile micelare 3 ȋn 1 pentru ten uscat/sensibil şi loțiunea micelară pentru ten normal/mixt.

Loțiunea micelară elmiplant XPRESS EFFECT este potrivită pentru toate tipurile de ten şi este ȋmbogăţită cu extract de nufăr 100% natural. Curăță blând şi rapid impurităţile și urmele de machiaj. Complexul hidratant avansat Hydro Fusion 360 ajută la prevenirea deshidratării pielii, menţinând senzaţia de confort, care se prelungeşte și după demachiere. Extractul de nufăr calmează, revigorează și oxigenează pielea. (Preț: 11.25 lei, 200ml)

Loțiunea micelară elmiplant Skin Moisture pentru ten uscat/sensibil a fost dezvoltată pentru a minimiza riscul apariţiei reacţiilor alergice şi are la bază complexul Hydro Nutrient, ce previne deshidratarea pielii. Extractul de bumbac 100% natural obținut prin metode eco-friendly asigură păstrarea proprietăţilor substanţelor active, este bogat în proteine și minerale şi ajută la ȋngrijirea eficientă a tenului sensibil. Pielea este curăţată, hidratată şi se simte confortabil după demachiere. (Preț: 11.25 lei, 200 ml; 17 lei, 400 ml)

Loțiunea micelară elmiplant Skin Moisture pentru ten normal/mixt poate fi utilizată pe ten, ochi şi buze, ȋndepărtând eficient şi uşor machiajul, printr-un singur gest. Formula ȋmbogăţită cu extract de gutuie 100% natural, obţinut prin metode eco-friendly, ajută la menţinerea nivelului natural de hidratare a pielii. Complexul Hydro Nutrient se regăseşte şi ȋn această loţiune micelară. (Preț: 17 lei, 400 ml)

Am stat ceva pe gânduri la raft, oscilam între varianta cu bumbac și cea cu gutuie. A câștigat varianta gutuie de dragul amintirilor – am iubit mirosul produselor Elmiplant cu gutuie pe care le-am folosit acum mulți ani. Recunosc că n-am avut mari așteptări de la noua loțiune micelară Elmiplant, în ciuda grupului mărișor de produse de la acest brand care-mi plac și care tot revin în baia mea. Cred că am fost sceptică din cauza unei micelare de la un alt brand pe care am cumpărat-o de cum s-a lansat și care m-a dezamăgit. Îmi propusesem să merg pe ceva ce știu deja că mi se potrivește, dar se pare că n-am putut rezista noutăților.

Loțiunea micelară Elmiplant pentru ten normal/mixt e eficientă, curăță machiajul fără să irite pielea, inclusiv machiajul ochilor. Dacă machiajul este unul mai intens sfatul meu este să mențineți pe ochi discul demachiant îmbibat cu loțiune micelară câteva secunde pentru ca acesta să se dizolve și să se îndepărteze ușor. Totuși, aveți grijă ca discul să nu fie foarte îmbibat pentru că există riscul să apară mici usturimi dacă în ochi ajunge prea mult lichid.

Loțiunea Elmiplant este spornică. Am folosit-o intens timp de două săptămâni și nu am reușit să epuizez nici un sfert din conținut. După folosire eu insist cu un gel spumant pentru a fi sigură că am îndepărtat orice urmă de murdărie, însă nu cred că acest pas este obligatoriu pentru cineva care nu folosește 3 straturi de produs pe față (în cazul meu cremă cu SPF, fond de ten și pudră+blush). Dimineața folosesc loțiunea și apoi clătesc puțin cu apă. Consider că este important să elimin urmele de sebum și praf acumulate pe ten pe timpul nopții.

Cred că voi încerca și celelalte variante, măcar în gramaje mai mici pentru a fi sigură că rămân la cea care-mi place cel mai mult 🙂

Loțiunile micelare Elmiplant nu conțin alcool, parabeni, parafine sau coloranţi și sunt testate oftalmologic.