Cu vreo două zile înainte să plec în vacanță am participat la cea mai colorată și parfumată și veselă petrecere a verii – Beauty Bloggers Garden Paty By Coty. După concediu, fără pauză, a urmat o perioadă super-aglomerată și abia azi mi-am găsit puțin timp să vă povestesc. Aș fi putut să vă spun direct de noutățile verii de la Coty cu poze de produs, dar pozele de la eveniment sunt atât de frumoase, încât trebuia să pun măcar câteva pe blog. E și o pisică neagră prin ele, iar eu sunt un om cu slăbiciuni.
coty_party_1
Una dintre noutățile parfumate ale sezonului este gelul de duș de la BourjoisSeduis moi! cu parfum delicat de trandafir, iasomie, iris și lemn de santal. Ingredientele reprezentative, lemnul de trandafir si extractul din boabe de tonka, alături de esența de vanilie reprezintă notele de bază ale noului gel de duș. Gelul de duș se găsește aici la prețul de 11,41 lei. coty_party_2
Dintre noutățile parfumate de sezon fac parte și noile game Mad Love by Katy Perry și Beyond Forever by David Beckham. Katy Perry aduce note de vârf de șerbet de mere Pink Lady, căpșuni Mara de Bois, grapefruit roz, note de mijloc de petale de bujor, iasomie, flori de cerceii doamnei și note de bază de lemn de santal, mosc și lemn de cocos. Prețurile pentru această gamă sunt între 18,89 și 127,89 aici.

Beyond Forever by David Beckham surprinde ideea de împlinire, îmbinată cu atractivitatea și eleganța. Buchetul notelor de vârf condimentate este alcătuit din nucșoară vibrantă, elemi fresh și bergamot. Notele de mijloc sunt de violetă, în timp ce floarea nemuritoare oferă parfumului o semnătură unică. Aroma fresh de fougere echilibrează acordurile parfumului, iar notele de bază exprimă misterul și eleganța prin arome lemnoase, datorită amestecului de patchouli, note de piele și vetiver.
coty_party_3 coty_party_4La Rimmel London m-au surprins eyeliner-ele. ScandalEyes Micro Liner vine cu un aplicator subțire ce trasează linii precise, culoare intensă ce durează până la 24 ore, formulă rezistentă la apă și un negru intens. Cu ScandalEyes Thick & Thin Liner mă joc de ceva vreme și l-am avut cu mine și în vacanță. Acesta are aplicator 3D cu ajutorul căruia poți trasa linii subțiri sau groase, în funcție de cum este folosit. În varianta rezistentă la apă,  formula cu pigmenți negru intens rezistă întreaga zi. Totuși, rezistent la apă nu înseamnă și rezistent la sebum, așa că dacă vă știți cu pleoape foarte uleioase eu vă recomand să aplicați o bază de machiaj și puțin fard bej pe pleoapă (sau colorat, dacă vreți un machiaj cu farduri, altfel se poate să aveți surprize. Oricum, mi-e foarte ușor să lucrez cu acest gen de aplicator, deși pe alte persoane mai am puțin de exersat până să nimeresc unghiurile ideale.
coty_party_5coty_party_6coty_party
Atât deocamdată despre noutățile verii de la Coty. Voi reveni cu review-uri pentru unele dintre produsele care m-au impresionat, unul dintre acestea fiind mascara Bourjois Volume Reveal Waterproof. Și poate un concurs mic, doar dacă vreți voi.