Pe măsură ce se scurge luna noiembrie începem să ne gândim din ce în ce mai mult la Crăciun. Nu știu cum procedați voi, dar eu am început deja să strâng cadouri pentru cei dragi. Nu-mi place să alerg pe ultima sută de metri prin magazine aglomerate. Oboseala parcă îți ia din bucurie, mai ales când nu știi ce să iei mai repede și cui.

La capitolul cosmetice încerc tot timpul să aleg arome în ediții speciale, arome care să completeze atmosfera de sărbătoare. Ca în fiecare an, Yves Rocer excelează la acest capitol, anul acesta aducând pe rafturile magazinelor două ediții speciale: Fructe de poveste și Vanilie albă.

Produsele sunt îmbogățite cu unt de karite bio si albastrele bio, au texturi bogate și sunt numai bune de așezat sub brad.
yves rocher   editii limitate yves rocher yves rocher fructe de poveste
Fiecare dintre cele două colecții speciale Yves Rocher – Fructe de poveste și Vanilie albă – conține: balsam nutritiv pentru buze (14,9 lei), cremă pentru mâini 75 ml (14,9 lei), săpun gel pentru mâini 190 ml (14,9 lei), gel de duș 200 ml (14,9 lei) sau 400 ml (18,9 lei), lapte parfumat pentru corp 200 ml (18,9 lei), balsam pentru corp 150 ml (45,9 lei), exfoliant pentru corp 150 ml (45,9 lei) și apă de toaletă cu vaporizator 100 ml (47,9 lei). yves rocherPentru cei dragi puteți alege seturile Căsuța din povești cu cremă de mâini 30 ml, gel de duș 50 ml, lapte parfumat pentru corp 50 ml, balsam nutritiv pentru buze 4,8g la prețul de 39,9 lei, iar pentru acea persoană specială din viața voastră, fie că este mama, sora sau prietena cea mai bună, Yves Rocher a pregătit calendarul advent cu 24 de cutiuțe conținând produse de frumusețe, de la parfumuri la produse de îngrijire și machiaj, la prețul de 199 lei.

Și nu uitați de cel mai nou parfum Yves Rocher – Oui à l’Amour, aromă proaspătă și senzuală, cu tonuri de Angelica, trandafir, boabe de Tonka și lemn de cedru. Testați-l în magazine, vă veți îndrăgosti!

Îl găsiți în magazine și online la un preț special plus un cadou: rujul Oui à l’Amour în ediție specială!