Nivea-Sun-PhotoDe azi se anunță caniculă iar eu nu pot decât să mă bucur! M-am săturat de nori și ploaie. Nici în vacanță n-am scăpat. Deci vreau 35 de grade, am zis! Și, dacă mi se îndeplinește mie dorința, vom avea cu toții nevoie de două tipuri de produse: de protecție solară și antiperspirante. NIVEA ne propune câteva produse noi despre care vă povestesc în cele ce urmează.

NIVEA SUN KIDS CARING SUN SPRAY SPF 30 150ml Height: 15,5cm

Știi că puiul tău abia așteaptă să zburde prin nisip și prin valuri așa că ocupă-te mai întâi de pielea lui cea sensibilă cu NIVEA Sun Kids Spray colorat de protecţie solară SPF 50 care protejează eficient chiar şi împotriva arsurilor solare şi a deteriorării pielii pe termen lung. Emulsia este colorată în albastru, o adevărată distracție pentru cei mici. În momentul în care culoarea devine albă, emulsia trebuie reaplicată, pentru o maximă siguranță. Produsul oferă protecţie imediată şi are o rezistenţă la apă de lungă durată pentru ca micuţul tău să se bucure, fără griji, de soare, oriunde ar fi.
Preţ: 45,99 Lei, 200 ml, SPF 50

Uleiul NIVEA Sun Protect & Bronze SPF 30 are o formula mătăsoasă și delicată, cu o textură transparentă, ce se absoarbe rapid în piele. Având o consistenţă uşoară şi rezistentă la apă, uleiul accelerează procesul natural de bronzare datorită extractului natural de plante (extract din rădăcină de licorice sau lemn dulce în medicina chinezească) ce stimulează producţia de melanină proprie pielii, oferind un bronz natural, irezistibil şi de lungă durată. Conţine un sistem extra eficient de filtre UVA/UVB ce protejează pielea în profunzime.
Preţ: 34,02 Lei, 200 ml, SPF 30

NIVEA DEO femeiPentru zilele cele lungi și călduroase când vrei s-ți menții o ținută impecabilă, fără pete de transpirație NIVEA îți propune noile deodorante Fresh Comfort și Fresh Flower.

Pentru o senzaţie intensă de prospeţime, noua gamă NIVEA Fresh Comfort conţine o combinaţie fascinantă de flori parfumate, citrice şi iarbă proaspăt tunsă care te vor face să te simţi bine în pielea ta. Formula inovatoare care îţi asigură protecţie eficientă timp de 48 de ore oferă îngrijire delicată şi un parfum intens, de lungă durată.
Preţ recomandat: 13.54 lei, 150 ml (spray); 13.54 lei, 50 ml (roll-on)

Special creat pentru ca tu să te bucuri de parfumul fructelor de vară, noul deodorant spray NIVEA Fresh Flower conţine un mix de arome inconfundabile de pepene galben, mandarine, lămâi şi flori parfumate de vară. Formula inovatoare asigură protecţie eficientă timp de 48 de ore, oferă îngrijire delicată şi un parfum intens, de lungă durată.
Preţ recomandat: 13.54  lei, 150 ml

 

NIVEA MEN DEO

Pentru el, NIVEA MEN DEO Fresh OCEAN

Combinând într-un mod unic aromele oceanice şi alpine, noua gamă NIVEA MEN Fresh Ocean asigură protecţie eficientă timp de 48 de ore, în timp ce parfumul fascinant de extracte oceanice, pin şi rozmarin menţine prospeţimea pielii.
Preţ recomandat: 13.54  lei, 150 ml (spray) 13.54  lei, 50 ml (roll-on)

Deci? Poate să vină vara, nu-i așa?