elmiplant SPF 1În sfârșit vremea de afară mă face fericită. Eu sunt născută vara și iubesc enorm acest sezon, încă din copilărie când mergeam cu părinții la mare. Nu mă deranjează căldura absolut deloc. Mă deranjează, însă, arsurile provocate de soare iar pielea care se cojește în urma acestora mă îngrozește de-a dreptul. Cred că pielea mea s-a cojit de două, maxim trei ori pentru că sunt o norocoasă și mă bronzez fără astfel de probleme. Sunt norocoasă și dacă e să mă gândesc la verile în care crema de protecție nici măcar nu era pe listă și la câte se puteau întâmpla…

Ce m-a făcut pe mine să folosesc cremele a fost în primul rând partea de estetică. Nu-mi place bronzul pe care-l obțin și prefer să rămân așa cum m-a lăsat natura – destul de colorată, chiar și pe timp de iarnă. Din acest motiv dar și de teama arsurilor și a marelui și înfiorătorului „C” folosesc tot timpul creme cu protecție solară, ceea ce vă recomand din suflet și vouă.

Printre preferatele mele se regăsesc produsele de la elmiplant. L-am avut cu mine la plajă vara trecută și ne-am înțeles bine de tot. Uleiul cu SPF 30 (din imaginea de mai jos) e răsfăț curat și miroase a mareeee, și valuri, și briză! Produsele elmiplant SUN se aplică ușor, se absorb rapid și nu lasă peliculă albă.
elmiplant sunDar să vedem ce ne aduce nou elmiplant în materie de protecție solară.
elmiplant baby spf 30

Crema cu protecţie solară pentru faţă şi corp pentru copii, elmiplant SUN baby, SPF30 (75ml – 18,75 lei). Noua crema cu SPF30, dedicată celor mici, este îmbogăţită cu extract de bumbac 100% natural, ce acţionează asemenea unui balsam. Imediat după aplicare, hidratează şi formează o peliculă protectoare foarte rezistentă la apă. Sistemul de protecţie UV fotostabil avansat, cu spectru larg de acţiune, împreună cu vitamina E și complexul vegetal bogat în extracte de fructe de pădure, au un puternic efect antioxidant, protejând eficient pielea împotriva efectelor nocive ale soarelui. Formula îmbogăţită cu agenţi antiiritanţi şi calmanţi precum Alantoina, D-Pantenol și Bisabolol, ajută la protejarea pielii sensibile a bebelușilor. Recomandat pentru grupele de vârstă 6-36 luni, hipoalergenică, fără parabeni, parafine, alcool sau coloranţi.
JPEG_RGB_low Elmiplant Face Cream 50

elmiplant Cremă de faţă cu protecţie solară, SPF 50 (50ml – 18,75 lei) Îmbogăţită cu extract de unt de shea 100% organic, excelent emolient ce hidratează, crema pentru ten protejează împotriva radiaţiilor UVA. Extractul de bearberry (pe românește strugurii ursului) ajută la prevenirea petelor pigmentare cauzate de expunerea îndelungată la soare, iar Alantoina, D-Pantenolul şi Bisabololul împiedică apariţia iritaţiilor. Sistemul de protecţie UV fotostabil avansat, cu spectru larg de acţiune, împreună cu vitamina E și complexul vegetal bogat în extracte de fructe de pădure, au puternic efect antioxidant, cu acţiune antiîmbătrânire, protejând eficient pielea împotriva efectelor nocive ale soarelui.

elmiplant body SPF

elmiplant SUN Light! loţiune protecţie solară cu SPF 30 (200ml – 24,48 lei) Noua loţiune elmiplant SUN Light! cu SPF30 hrăneşte, hidratează şi protejează pielea împotriva razelor ultraviolete. Cu o textură uşoară şi nelipiciosă, loţiunea se absorbe rapid şi nu lasă urme grase. Produsul beneficiază de un sistem de protecţie UV fotostabil avansat, cu spectru larg de acţiune.

Loţiunea-spray transparentă, cu SPF20 (23,44 lei), pe bază de ulei de macadamia 100% organic şi complex Omega bogat în acizi graşi, are din acest sezon un nou ambalaj.

elmiplant SUN Tropical Escape, ulei pentru bronzare rapidă (150ml – protecţie scăzută, SPF6 – 15,49 lei; protecţie medie, SPF15 – 19,79 lei) Noile uleiuri pentru plajă elmiplant SUN Tropical Escape protejează pielea de efectele nocive ale soarelui şi accelerează procesul de bronzare. Complexul de uleiuri exotice din nuci de Brazilia, maracuja şi argan hidratează intens pielea, redă eleasticitatea şi previne îmbătrânirea prematură. Cu un parfum delicat de flori exotice, sistemul de protecţie UVA fotostabil avansat, cu spectru larg de acţiune, protejează eficientElmiplant Suncare Family_După cum ați putut observa, produsele elmiplant pentru protecție solară acoperă toate preferințele și toate vârstele și au prețuri mai mult decât accesbile. Nu uitați de ele când mergeți la plajă, în parc sau chiar la o plimbare prin oraș. Un gest mic vă poate scuti de probleme urâte.