Joi, 23 aprilie, am avut bucuria de a mă număra printre cei 100 de jurnaliști, bloggeri și peronalități din indurstria frumuseții și modei, la evenimentul de lansare a noutăților Marrionaud Paris. Cu toții am avut ocazia să testăm noile produse de îngrijire și înfrumusețare Marionnaud Paris, ne-am putut bucura de ședințe de machiaj și multe surprize.

Cu această ocazie, au fost lansate produse noi în gama gelurilor de duș, cu infuzii fresh și exotice, palete noi de culori pentru machiaj în tonurile primăverii de la Marionnaud Paris, produse pentru ritualul zilnic de îngrijire a tenului de la Hydra&Sublim, creme cu texturi ușoare de la Mastic SPA, creme și parfumuri din colecția Di Palomo, o selecție senzațională de parfumuri exclusive.

În cele ce urmează vă arăt câteva imagini de la eveniment. Setup-urile au fost atât de frumoase încât ar fi păcat să nu le includ aici.Colectia Di Palomo_Eveniment de lansare Marionnaud Paris_23 Aprilie Colectia Mastic Spa_Eveniment de lansare Marionnaud Paris_23 AprilieColectia Bathline_Eveniment de lansare Marionnaud Paris_23 Aprilie Colectia Skincare_Eveniment de lansare Marionnaud Paris_23 Aprilie

Claudia Stroe, Bubble Artist, a susținut un moment magic, jucându-se, cu multă îndemânare, cu baloane de săpun supradimensionate.

Claudia Stroe

În cadrul evenimentului a fost prezentată și o noutate exclusivă – Colecția de bijuterii Caviar Valentina Pelinel for Flusberg, care-i poartă semnătura și care completează cu stil orice garderobă. Bijuteriile se adresează femeilor puternice, elegante, care au încredere în sine, celor care nu se tem să iasă în evidență. Colecția este disponibilă în parfumeriile Marionnaud selecționate.Valentina Pelinel

Și pentru că frumusețea înalță, participanții la eveniment au fost invitați să urce pe acoperișul clădirii Crystal Tower, pe heliport, pentru sesiuni foto unice.

Panorama heliport_Eveniment de lansare Marionnaud Paris

“Frumusețea înseamnă stil, atitudine, încredere în sine, naturalețe și mai ales multe zâmbete. Este ceea ce transmit parfumeriile Marionnaud Paris în fiecare zi consumatorilor prin oferta de produse, prin ședințele de make-up susținute de beauty adviseri”, spune Ana Maria Dicu, Marketing Manager Marionnaud Paris.

Dar să trecem la produse, pentru că sunt sigură că acestea vă interesează cel mai mult. Încep cu paletele colorate care pe mine m-au cucerit urmand ca intr-un articol viitor sa va voresc despre produsele de ingrijire. Carticica de machiaj_Contine_4 farduri pentru pleoape, 3 farduri de obrazCarticica de machiaj conține4 farduri pentru pleoape și 3 farduri de obraz.
Geanta de machiaj_ 139 lei _contine_63 farduri de pleoape, 4 glossuri, 2 creioane contur ptr ochi, 3 aplicatoare
Geanta de machiaj (139 lei) conține 63 de farduri de pleoape, 4 glossuri, 2 creioane contur pentru ochi și 3 aplicatoare.

Paleta cadou_ Contine_16 farduri de pleoape, 2 farduri pentru obraz, oglinda
Paleta cadou contine 16 farduri de pleoape, 2 farduri pentru obraz și oglindă.Paleta mare_ 120 lei_70 farduri, 12 glossuri, 3 farduri de obraz, 4 tusuri, 4 aplicatoarePaleta mare (120 lei) conține 70 de farduri, 12 glossuri, 3 farduri de obraz, 4 tușuri și 4 aplicatoare.
Paleta medie_ 79 lei _ contine_50 farduri de pleoape, 3 farduri de obraz, 2 pudre compacte, 4 tusuri, 3 aplicatoarePaleta medie (79 lei) conține 50 de farduri de pleoape, 3 farduri de obraz, 2 pudre compacte, 4 tușuri și3 aplicatoare.
Paleta mica_Contine_30 farduri de pleoape, 6 glossuri, 3 farduri de obraz, 3 aplicatoarePaleta mică are în componență 30 de farduri de pleoape, 6 glossuri, 3 farduri de obraz și 3 aplicatoare.

Vouă care dintre ele vă place cel mai mult?

P.S. Nu uitați că în rețeaua Marionnaud găsiți în exclusivitate produsele The Balm și Barry M.