morrocanoil_
Cu produsele Moroccanoil am făcut cunoștință acum vreo patru ani, când am găsit brandul la târgul anual de cosmetice de la Romexpo. Atunci am încercat unul dintre primele mele uleiuri pentru păr. La drept vorbind, nu prea m-a impresionat. Ca să aflu ulterior că nu-l aplicam corect. Așa cum am mai spus pe blog, se pun 2-3 picături din uleiul pentru păr Moroccanoil în palmă și se încălzește prin frecarea cu cealaltă palmă. Mai apoi se aplică pe păr pornind de la vârfuri către rădăcină, fără a aplica pe rădăcini. Eu îl aplicam pe mâini și apoi imediat în păr. Ba mi se mai și părea că lăsa părul uns.

Dar niciodată nu apreciezi suficient de mult un produs până când nu ai cu adevărat nevoie de el. În ultimele luni mi-am tot vopsit părul, culminând cu ultima experiență – două vopsiri și-o nuanțare în numai două zile. Până la urmă părul s-a supărat și a devenit umflat, dezordonat, aspru. Pentru mine, iubitoarea de păr moale și drept, a fost destul de trist. Nu credeam că o să mai am vreodată părul așa… Dar, cum am reușit performanța să termin cam tot ce aveam prin casă în materie de uleiuri de păr (sau să dau cadou ce nu foloseam), n-am avut decât să recurg la ultima sticluță de Morrocanoil. O păstram pentru că mi-am promis că n-o desigilez până nu sunt sigură că e singurul ulei din baie, sau măcar al doilea, și am speranțe să-l consum până la capăt. Este vorba de varianta pentru toate tipurile de păr, sticluță de 25 ml, din imaginea de mai jos.

De această dată ne-am împrietenit bine, am simțit părul mai liniștit și am observat că e mai lucios încă de la primele folosiri. Iar cireașa de pe tort a fost aplicarea după o mască cu ulei de cocos. Am reușit să am din nou păr drept și moale. Nu perfect, ca înainte de vopsiri, dar există speranțe.  Partea mai puțin veselă e că am aplicat uleiul de cocos și pe rădăcini, iar de atunci tot o zi da și una nu mă spăl. Nu prea-mi convine…

Produsele Moroccanoil sunt ideale pentru cadou, mai ales când e vorba de o persoană care își poate cumpăra singură cam tot ce poftește (sau e maniacă într-ale cosmeticelor și cu greu o mai poți surprinde). Acestea mi se par cele mai grele cadouri. Și atunci mă gândesc la produse ori servicii care să vină la pachet cu experiențe. Moroccanoil, pe lângă hidratare, oferă părului un aspect plăcut, luciu, iar din punct de vedere olfactiv este o adevărată plăcere.

Și, dacă tot vorbim de experiențe, răsfăț și cadouri speciale, e cazul să vă spun și despre produsul pe care l-ați văzut în preview pe Facebook și la început de postare – gelul de duș Moroccanoil BODY ™. Produsul are formulă ușoară dar foarte concentrată, infuzată cu ulei de argan bogat în antioxidanți, ce acționează imediat la hidratarea pielii proaspăt curățate. Reface echilibrul de umiditate optim al pielii, ajutând la îmbunătățirea elasticității, texturii și tonusului. În plus, are un parfum delicat ce poartă semnătura Moroccanoil. Iar dacă e să mă gândesc la mirosul uleiului de păr, nu pot decât să-mi imaginez ce înseamnă un miros de gel de duș Moroccanoil. Produsul nu conține sulfați sau parabeni.

Ce spuneți? Vă tentează? Prețul este unul pe măsura experienței pe care o promite – 175 lei pentru 250 ml.