Săptămâna care s-a încheiat ieri a trecut pentru mine ca vântul și ca gândul. Doar două lucruri îmi amintesc clar din aceasta: un parfum și mersul la sală. O premieră absolută pentru mine: am mers la sală nu o dată, nici de două ori, ci de cinci ori. Da, ați citit bine. Nici eu nu știu ce se întâmplă cu mine. Cert e că-mi place.

Și parfumul… am început timid cu un puf, două,  și am ajuns la patru în fiecare dimineață. Vorbesc despre noul parfum Lilla Lilla de la L’Erbolario. Am mai povestit pe blog despre relația mea cu parfumurile. E simplu: îmi plac sau mi se face rău de la ele. Nici măcar nu e vorba de vreo normă, nu vă pot spune că-mi plac notele florale sau lemnoase, ține strict de combinații fericite pentru nasul și stomacul meu.

Parfumul are note de flori de liliac, Neroli, Cistus, Ambră, Cedru. Deși poate părea puțin ciudat să aduci toamna pe piață un parfum cu liliac, combinația este atât de plăcută, iar acesta este îmbinat atât de frumos cu restul notelor, încât nu-l simți pregnant. Am avut în trecut parfumuri cu liliac și după două-trei folosiri le-am dăruit prietenelor pentru că erau prea mult pentru mine.
Gamele L’Erbolario conțin, după cum știți din farmacii, pe lângă parfumuri, și geluri de duș, creme de corp și săpunuri. Nici gama Lilla Lilla nu face excepție, produsele de îngrijire fiind îmbogățite cu ingrediente care hrănesc și proteșează precum ulei și proteine hidrolizate din cânepă, ulei de bumbac și unt de cocos.

Gamele L’Erbolario sunt 100% fabricate în Italia în ambalaj sustenabil, reciclabil și prietenos cu mediul, fiind testate dermatologic.

Produsele NU sunt testate pe animale și NU conțin parabeni, siliconi, uleiuri minerale, SLS sau SLES, acrilați, derivate din PEG, conservanți care eliberează formaldehină, posibile surse de gluten.

La evenimentul de lansare a noutăților de toamnă-iarnă L’Erbolario am făcut cunoștință și cu gama Indago (Indigo), o aromă puternică, tomnatică, unisex, cu note de pudră de cacao, mușcată egipteană, paciuli indonezian, vanilie de Madagascar, vetiver indian. Îmi place aroma, însă sunt mult prea îndrăgostită de Lilla Lilla, așa că am decis să vă dăruiesc vouă setul primit de mine la evenimentul de lansare. Acesta conține parfumul Indago în variantă de 30 ml, o mini cremă de corp și un mini gel de duș, într-un pouch din catifea delicată.

Tot ce trebuie să faceți este să-mi lăsați un comentariu în care să-mi povestiți despre cea mai dragă amintire din sezonul toamnă-iarnă alături de partenerul vostru. Puteți comenta până, cel târziu, sâmbătă,  28 octombrie 2017. Voi alege cu random.org și voi publica numele căștigător a doua zi după încheierea concursului.

Edit: Mă bucur că am decis să golosesc random.org, mi-ar fi fost imposibil să jurizez comentariile, fiecare având ceva special. Pentru toate vă mulțumesc!
Câștigătoarea este Lavinia Suta. Felicitări! Aștept datele tale prin mesaj privat pe Facebook.